Parhaat meikkituotteet just nyt x 4

Tässä viime aikojen meikkilemppareita x 4 joita olen käyttänyt usein. Hintahaarukka näissä on 3,69e – 17,95e, joten mistään kalliista tuotteista ei ole kysymys.

KICKS:n foundation stick

on meikin korjauksen must tuote; puikkomallinen pigmenttinen meikkivoide. Tämä on aika tuhti ja matta koko kasvoille, mutta meikin fiksauksessa käytän tätä usein. Tosi hyvä tuote ja ostan heti uuden kunhan joskus loppuu.

Hinta. 16,90e

Urban Decay waterproof fine point eye pen

Ostin tämän extemporena Helsingistä kun olin unohtanut ripsivärin kotiin. Setissä oli siis mukana tämä eyliner ja saman sarjan ripsiväri. Yksi parhaista eylinereistä joita olen käyttänyt; terävä pää jolla on helppo piirtää rajaus eikä tarvitse pelätä valumista.

Hinta. n. 17,95e

Essence stay 8h matte liquid lipstick

Meikkipussin uusin hankinta ja aaaa että tykkään ihan hulluna! Sävy on niin herkku, korallinen mutta ei liian vaalea. Pysyvyys hyvä, tuote on helppo levittää hyvän huulipunapään ansiosta ja ai että. Essencen huulituotteisiin harvoin joutuu pettymään <3.

Hinta 3,69e

Catrice brow colorist semi-permanent

Ammattitasoinen Sävy: Kulmaväri sävyttää kulmat pitkäkestoisella geelimäisellä koostumuksella, joka sisältää kuituja. Säännöllisesti käytettynä tuote vahvistaa kulmien luonnollista väriä aste asteelta. Todella tarkka harja täydellisesti muotoiltuihin kulmiin. *lähde

Yleensä en kulmatuotteissa ole käyttänyt mitään kulmageelejä. Ostin huvikseni tämän testiin ja tykästyin. Jos on aikaa meikata, teen ensin kulmat normaalisti joko ruskealla luomivärillä tai voidemaisella tuotteella ja viimeistelen kulmat tällä. Pienellä harjalla on helppo erotella yksittäisiäkin pieniä kulmakarvoja.

Hinta 4,39e

Sellaisia meikkituote lemppareita <3.

Lue myös

Parhaat kosmetiikkatuotteet just nyt x 4

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *