Parhaat huulituotteet just nyt

 

sis. mainoslinkkejä*

Sain seuraajalta postauksen kirjoittaa huulipunista/huulituotteista joita käytän. Huulipunat on meikeistä ehdottomasti yksi lempparijuttuni, joten innolla tartuin tähän aiheeseen <3!

Tulin kertomaan parhaat huulituotteet just nyt joita käytän tällä hetkellä eniten. Vuodenajasta viis, tykkään käyttää huulilla eri päivinä eri värejä. Joskus tekee mieli nudempaa, joskus pinkimpää. Laitoin postaukseen myös linkit tuotteisiin mikäli löysin ne verkkokaupasta.

 

NYX lingerie sävy bedtime flirt

NYX lingerie on yksi parhaimmista mattaisista huulilakoista joita olen käyttänyt. Tuotteen pää on aika suippo, joten sillä on helppo ensin rajata ja sen jälkeen täyttää huulet punalla. NYX lip lingerin hinta n. 8e ja sitä saa tilattua mm. * täältä.

 

 

MAC matte sävy mehr

Tämä on itseasiassa ainoa MAC:n huulipuna ja ostin tämän joskus lentokentältä. Käytän tätä eniten syksyllä/talvella ja punan ostamisesta on jo kyllä aikaa, joten tämä on todellakin kestävä. Koostumus on matta ja pysyvyys todella hyvä, mikäli huuliin laittaa ennen punan levittämistä myös huultenrajauskynää. Hinta n. 20e ja löytyy ainakin kicks:n verkkokaupasta.

 

NYX extra creamy lipstick sävy tea rose

Extra creamy on kyllä nimensä veroinen! Huulipuna on todella pehmeä, tuntuu kuin laittaisi huulirasvaa eikä punaa. Levitys on todella helppoa, ei tarvitse välttis edes peiliä! Sävy on hennon vaaleanpunainen olematta kuitenkaan liian teini. Peukku peukku peukku! Tuotteen hinta. n. 5e ja löytyy mm. * täältä.

 

Essence butter stick sävy pink marsmallow

 

Essencen meikeistä olen höpöttänyt blogissa monta kertaa aikaisemminkin ja tämäkään postaus ei voi välttyä essencen tuotteelta. Butter stick on kynänmallinen, joten se on todella helppo laittaa. Käy varmasti myös aloittelevalle huulimeikkaajalle! Lopputulos on semi-matta ja sävy tässä on toisaaltaan aika teini :D. Hinta n. 3e ja löytyy mm. täältä.

 

Catrice Volumizing Lip Booster huulikiilto

 

Jos haluan laittaa tosi tosi nopeasti vain jotain piristystä huuliin, useimmiten valitsen tämän. Huulikiilto antaa pienen sävyn ja lupaa pullistaa huulia. Tuote hieman kihelmöi huulilla ja tuntuu hieman viilentävältä. Mitään radikaalia pullistusta ei aiheuta, mutta kiiltona tosi jees -ja halpa. Ostin tämän Carlsonilta ja löytyy sen lisäksi ainakin kärkkäisen verkkokaupasta täältä.

 

*Essence Stay True lipliner sävy thank you berry much

 

Tämä on itseasiassa huultenrajauskynä, mutta olen käyttänyt tätä koko huulilla. Monesti huultenrajauskynät on liian kuivia ja jos niillä vetää koko huulet, fiilis ja näky on liian kuiva korppu. Tämä ei tunnu liian kuivilta huulilla, kärki on pehmeä piirtää ja sävy on tosi kiva. Ostin pari kuukautta sitten tämän eri värissä ja sain näytteenä tämän sävyn ja on kyllä kiva. Tuotteen hinta 2,49e. Löytyy mm. täältä.

*saatu

Kuvat räpsitty kotona postaus mielessä ennen kuin Taapero herää, joten levitykset ei ole vimpan päälle :D.

 

Kiitos seuraajalle toiveesta! Oliko mukana omaa suosikkiasi?

 

Lue myös

Ilman meikkiä netissä

Hyvä punainen huulipuna alle 3e

Meikki surkeilla tuotteilla

 

Kommentit (4)
  1. Kiva postaus! 🙂 Itse vasta opettelen käyttämään huulipunaa ja aina tuntuu liian räikeältä 😂

    1. Kiitos Emma :). Miustakin alussa tuntui ihan Batmanin Jokerilta joidenkin punien kanssa haha! Kannattaa aloittaa jostakin nudesta 🙂

  2. Mikä sävy sulla on siitä catricen huulikiillosta? Ihan huippu postaus 😍

    1. Purkki on kulunut niin paljon etten saa etiketistä selvää :D. Joku vaaleanpunainen :). Kiva kiitos, mukavaa että tykkäsit postauksesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *