PARASTA JA PASKINTA PÄIVÄSSÄ 1

Arkipäiviin mahtuu paljon yksittäisiä hetkiä. Jotkut hetket jäävät paremmin mieleen ja jotkut huonommin. Mahtuu sekä lössönlössötys mussumussu hetkiä sekä myös niitä, kun tuntuu että aivot kiehuu.

Lasten tunnetilat voivat vaihdella päivässä monta kertaa, mutta niin tällä Mammallakin. Päivän aikana pääsi kerran itku äidiltäkin, mutta myös nauroin vedet silmissä.

onneksi on nämä <3

Paskinta;

Itkin sitä, kun jotenkin joulun jälkeen arki läsäytti liikaa lättyyn. Jouluna ei oltu kotona, joten ei ollut niitä oman kodin sotkuja. Ei oman kodin kotitöitä. Toisten luona nimittäin vaikka astianpesukoneen täyttäminen ei ole niin piikki persauksessa kuin kotona. Ärsytti suunnattomasti kun päivässä oltiin onnistuttu räjäyttää pommi kotiin. Tultiin kotiin ja mies oli iltavuorossa. Pitkästä aikaa ainoana aikuisena. Jouluna 4v leikki päivät serkkunsa kanssa, joten ei tarvinnut stressata hälle tekemistä ja apukädet piti vauvaa sylissä. Miina oli väsy känkkäränkkä tuulella, eikä pitkistä unista ollut puhettakaan. Nukutin meidän sänkyyn ja siellä nukkui ehkä 30minsaa. Ennätin vain hetken leikkiä esikoisen kanssa ja vauva heräsi. Yritin josko vauva olisi jatkanut unia sylissä, ei. Mentiin sitten ulos viimeisenä oljenkortena ja vauva nukahti vaunuihin. Nukkui 30minsaa. Esikoinen ennätti leikkiä vain hetken leikkipuistossa. Mentiin omaan pihaan ja tissikään ei tuonut iloa vauvalle. Posti toi bodyn josta en oikein tykännytkään livenä. Miina nukahti syliin hetkeksi ja herätessään oli ihana hymyilevä pieni <3. Kunnes kiukustui taas ja piti keskeyttää lattialla pötköttely ja kirjan luku Eetulle. Illalla tappelin tietokoneen kanssa ja yksinkertaiseen hommaan meni triplasti se aika mikä normaalisti. Ai että tietotekniikka on välillä perseestä.

Parasta;

Aamupäivä meni todella nopeasti, herättiin vasta 9 <3. Kylvetin vauvan aamusta, kävin itsekin suihkussa ja ajattelin tästä tulevan hyvä päivä. Sovin mammamiitin ensi viikolle. Soitin virheellisestä kerhomaksusta ja se hoitui kuntoon, jes! Soitin myös verotoimistoon ja sain hoidettua asian puhelun aikana helposti, jes! Värjäsin vihdoinkin kulmakarvat ja ai että se nopeuttaa ja helpottaa kulmien meikkaamista. Pötkötettiin hetki lattialla peittojen päällä, luin Eetulle kirjaa ja syötiin piparit. Posti toi ihanan hiuspannan Miinalle ja bebe oli niin söpö se päässään <3. Eetu auttoi tosi hienosti laittamaan ruokaa, laittoi vaippoja pyynnöstäni koriin ja illalla nauraa räkätettiin ihan hulluna kun sälli kuvasi salaa puhelimella ”moi moi moi , ja sitten itse taustalla lässytän ihan överinä vauvalle :D”. Kuunneltiin pätkä varmaan 10 kertaa putkeen ja naurettiin ihan höperönä.

Elän välillä todella paljon tunteella ja silloin kun joku asia ottaa päähän, se tuntuu sillä hetkellä ihan katastrofilta vaikka voi olla ihan pieni juttu. Kiukku menee nopeasti yleensä ohi, olen vähän sellainen tulivuori tyyppi. Halusin kirjata näitä juttuja ylös, sekä negatiivisia että positiivisia, jotta kokonaiskuvaa katsoessa muistaa myös ne ihanat jutut. Ei tartu niihin kökköjuttuihin liikaa.

Iloa päivään!

 

Mikä oli siun vaikka eilisessä päivässä parasta ja mikä kököintä?

Lue myös: Positiivisuus on perseestä? , Viikon 5 positiivista

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (4)
 1. IHANAN REALISTINEN KUVAUS! Tuttuja toi tunteen vaihtelut- itsellä 2kk:n ikäinen vauva, kaksi kouluikäistä lasta. Hulinaa riittää,vaikka toki koululaiset ovat jo melko itsenäisiä monissa asioissa. Jos vauvan kanssa on ollut raskas yö tms., kiukku iskee itsellä herkästi ja juurikin kuvaamasi ”maailmanlopun ” tunteet ottavat vallan..välillä itsekin oikein huvittaa jälkikäteen nää fiilikset.
  Tsemppiä pikkulapsiaikaan, kliseistä mutta nopeasti ne vuodet iloineen ja suruineen menevät!

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   4.1.2018, 20:35

   Kiitti Salla :). Joo se on kyllä itelläkin, että välillä ihan pienetkin jutut tuntuu sillä hetkellä maailmanlopulta, mutta jälkikäteen miettii että no -olipahan päivässä hyvääkin :). Kiitos ja kivaa viikon jatkoa 🙂

 2. Hauska postaus aihe, voisin ottaa vaikka kopin tästä ja toteuttaa itse joskus samanlaisen 💫
  Myös meille tuli virheellinen kerhomaksu… liekko jotain häiriötä siellä päässä 😣

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   4.1.2018, 20:39

   Tee ihmeessä :)! Höh, oisko vuoden loppu jotenki sekoittanu, onneksi tuli kuntoon ja toivottovasti teilläkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *