Paras itseruskettava kasvoille

Terkut sairastuvalta. Onneksi olin tehnyt postauksen valmiiksi. 3/4 on meistä vatsataudissa torstaina kun kirjoitan tämän kursivoidun kohdan ja aikuisilla myös vähän lämpöä.

Tykkään kun iho on hieman päivettyneen näköinen. Talvella rusketus on pakko vetäistä purkista ja on tullut kokeiltua vaikka sun minkälaista tuotetta. Muistan kun ostin jonkun todella kalliin itseruskettavan mitä hehkutettiin kauneusryhmässä facebookissa, mutta tuote osoittautui ihan liian tummaksi ja yäkiksi.

Nyt olen löytänyt tähän mennessä parhaan itseruskettavan kasvoille jota olen kokeillut!

Nu Skin insta glow

Sunright Insta Glow:n avulla ihosi on kuin auringon koskettama vuodenajasta riippumatta. Tämä itserusketusgeeli auttaa sinua nauttimaan ylellisen pronssisesta rusketuksesta ihoa samalla kosteuttaen, ilman kohtuutonta altistumista auringonvalolle, mikä voi johtaa ihon ikääntymisen näkyvien merkkien aikaiseen ilmestymiseen.

Sunright Insta Glow on suunniteltu kasvoille ja vartalolle, ja sillä saa vähitellen aikaan luonnollisen näköisen rusketuksen. Tulokset alkavat näkyä 15 minuuttia* levityksen jälkeen. Sunright Insta Glow on vain kevyesti tuoksuva, se liukuu iholle vaivattomasti ja levittyy sileästi ja tasaisesti. Geeli kuivuu nopeasti, niin että olet valmis esittelemään säteilevää ihoasi. *tuoteseloste Nu Skinin sivulta

*****

Tuote antaa lähes välittömästi iholle luonnollisen päivettyneen sävyn kasvoille. Tuote on väriltään tummanruskeaan joten näkee helposti mihin kohtaan sitä on levittänyt. Tuoksu on myös mieto, ei sellainen tyypillinen voimakas mikä monesti itseruskettavissa on.

Miksaan tätä myös välillä meikkivoiteen kanssa niin,että laitan kämmenelle tipan meikkivoidetta ja tipan insta glow;ta. Pyörittelen ne kämmenellä sekaisin ja levitän kasvoille.

Rusketus ei kestä kasvoilla mielestäni kovin kauaa,mutta en ole kokenut sitä ongelmaksi kun laittaminen on niin helppoa ja vaivatonta.

Tässä ennen-jälkeen kuvat. Kuvat on otettu samassa valossa ja niitä ei ole muokattu. Levityksen jälkeen n. 10-minuuttia

Jälkeen

Ihana, luonnollinen sävy joka antaa tervettä lookia tuon zombi-ihonsävyn sijaan haha!

Insta glow ei ole litkua, eikä siis valu. Se imeytyy nopeasti eikä tahraa joten sitä voi tosi helposti laittaa ennen meikkivoiteen levitystä.

Tilaan aina Nu Skinin tuotteen vakkarimyyjän kautta jonka facebook-ryhmään pääset täältä. Tämä ei ole siis mikään yhteistyöpostaus, vaan aito oma kokemus ja vinkkaus tuotteesta :). Tuotteen hinta on 37,82e verkkokaupan mukaan.

Kivaa perjantaita!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *