PARAS HIUSTUOTE LAISKALLE

Meneekö teilläkin hermo kaikenmaailman miljooniin hiusmömmöihin? On hiusöljyä, lämpösuojaa hiustensuoristamista varten, hiusten kihartamista varten, selvittämistä varten, kiiltoa varten ja dappadaa. Mömmöjä niin perkeleesti. Hiustuotteista en kovinkaan usein kirjoittele, olen aika laiska hiustenlaittaja ainakin arkisin. Pidennyksiäkin olen ollut nyt laiskempi käyttämään. Nyt olen ostanut pari kertaa saman hiustuotteen ja aion hamstara sitä jatkossakin -joten paras hiustuote laiskalle hiustenlaittajalle, joka ei jaksa triljoonia eri purkkeja.

Itsellä on kuivat hiuslatvat, joten ne kaipaavat hoitoa, mutta öljyjen kanssa olen jotenkin huono…jos sitä tulee liikaa, hiukset näyttää likaisilta ja tuntuu ikäviltä. Kiharran hiuksia kun haluan panostaa enemmän ja suoristan, kun haluan nopeampaa fressausta.

Ja tuote on tattaraa….

Revlon Uniq one

Olen käyttänyt tätä tuotetta kuivien latvojen hoitoon, lämpösuojaksi suoristamisen alle sekä kiharoiden alle. Yhteensä tökötillä on  kuitenkin selosteen mukaan 10 eri käyttötapaa ;

  • Se korjaa kuivia ja vahingoittuneita hiuksia.
  • Se antaa hiuksille kiiltoa ja ehkäisee pörröisyyttä.
  • Hoitoaine sisältää lämpösuojan.
  • Hiuksista tulee pehmeät ja silkinsileät.
  • Se suojaa hiusväriäsi haalistumiselta.
  • Se sisältää UVA- ja UVB-suojan.
  • Hiuksista tulee helposti kammattavat.
  • Se hoitaa hiuksia ja tekee niistä helposti kammattavat.
  • Se korjaa ja elvyttää kuluneita ja haaroittuneita latvoja.
  • Hiuksesi saavat tuuheutta.

Latvojen hoito tsek, kiilto ok, lämpösuoja tsek, helposti kammattavat joo, tuuheutta en kyllä ole huomannut…miulla on tosin niin ohuet hiukset, että ainoastaan rakennespraylla saan tuuheamman lookin omiin hiuksiin.

Tuote on hienojakoista ja kevyttä, mutta silti hoitavaa. Spraypullosta tulee ainetta just sopiva määrä kerralla. Tuoksu on tässä aika tyypillinen ”hoitotuotteen” tuoksuinen, mutta tästä on olemassa myös kookosversio joka miulla oli viimeksi. Seuraavan kerran tilaan taas sen kookoksen.

Ensimmäisen kerran tilasin Revlon Uniq Onen Cocopandan verkkokaupasta, edellisen kerran eleven.fi :stä. Hinta on n. 14e, riippuen onko menossa kummallakaan sivulla kampanjoita.

Nykyinen purkki alkaa olla pikkuhiljaa loppu, joten pitää itse tilailla kohta tuota lisää. Tykkään tosi paljon kun ei tarvitse läträtä monien eri tököttien kanssa :). Oikein kivaa viikonloppua!

Sellainen laiskan hiustenlaittajan vinkki vitosvinkki hyvästä hiusten monitoimituotteesta!

 

Lue myös: Edullinen ja hyvä hiusnaamio , Juurikasvun peittäminen helposti

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *