PALJASTUS TULEVAISUUDESTA

Viimeiset 1½ vuotta on ollut perheessämme todellista ylä-ja alamäkeä. Välillä on tuntunut siltä, että hakkaa vain päätä seinään eikä tilanne parane koskaan. Läheisen ihmisen sairaus, jatkuva stressi ja ahdistus, epätoivo siitä ettei tilanne parane koskaan loi lievästi sanottuna melkoisen ahdistavan tilanteen. Joka heijastui tietyssä vaiheessa voimakkaasti myös blogin puolelle, jälkikäteen ajateltuna hyvinkin negatiivisina kiukkupostauksina joka karkoitti monta lukijaa. Välillä valitettavaakin, että olen sen verran aito ettei paskasuodatin silloin pysynyt enempää kiinni. Hyvän onnen keijukainen löi turpaan sen taikapölyn sijaan. Nyt pitkästä aikaa näyttää kuitenkin siltä, että valoa alkaa näyttää tunnelin päässä.

noshnaistenraitamekko

Mekko Nosh / Sukkahousut Nanso* / Kengät Tommy Hilfiger / Laukku Michael Kors

*saatu blogin kautta

michaelkorsminihamilton

Viimeisen parin viikon aikana olen saanut nauraa ja iloita enemmän kuin pitkään aikaan, ja se tuntuu todella hyvältä. Voit kuvitella tilanteen, jossa sisältä löytyy ahdistava vanne joka puristaa ja musertaa jatkuvasti. Kun se vanne alkaa vihdoin löystyä, tuntuu lievästi sanottuna aika helvetin hienolta.  Samalla kuitenkin pieni pelko siitä, että vanne tulee takaisin. Toivon kuitenkin ettei niin käy.

Muutimme nykyiseen asuntoomme 3-vuotta sitten. Ihastuin heti sisälle astuessa ja teimme todella nopealla päätöksellä heittää tarjouksen. Tarjous hyväksyttiin ja pian olimmekin ensiasunnon omistajia.

Jo jonkinaikaa kuitenkin tuntui siltä, ettei tämä ehkä olekaan meidän juttu. Sijainti on täydellinen, mutta joku mättää. Elämme mieheni kanssa todella paljon tunteella ja intuiitiolla. Helmikuussa bongasimme paikallislehdestä välittäjäfirman mainoksen, tartuin puhelimeen ja sovimme toimeksiannosta.

noshmekko2

fitfatmama

Viime viikolla allekirjoitimme hyväksytyn myyntisopimuksen ja muutamme tästä 1.6!

Tuntuu jotenkin vapauttavalta ja hieman jännittävältä. Uusi alku, pääsee ylimääräisestä tavarastakin eroon.

Päätimme edetä seuraavan ostoasunnon kanssa rauhallisemmin ja kuunnella myös järkeä, eikä vaan tunnetta, joten asumme vuokralla tämän myytyä. Pohdimme ja mietimme rauhakseen seuraavaa askelta.

noshorganicmekko

tommyhilfigertennait

Jännitystä on hieman ilmassa, koska meillä ei siis vielä ole vuokra-asuntoa tiedossa. Joten mikäli tiedät 2 työssäkäyvälle, lapselle ja koiralle sopivan 3-4h (pakon edessä 2h) niinivaara-karsikko-keskusta akselilta asunnon olisin kiitollinen infosta <3!

Sellaisia uutisia :)! ja kesällä suunnataan Turkin Sideen rantalomalle koko perheen voimin toinen jee!

ps. asukuvissa ihana  Noshin naistenmallistosta ostettu mekko. keskiviikkona kutsuille hipistelemään tämän kauden uutuuksia!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA

Kommentit (19)
 1. Turkin Sidesdä käytii viime kesänä 😊 mihin hotelliin menette?

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   27.4.2016, 09:17

   En muista yhtään hotellin nimeä, joku perhehotelli joka oli muistaaksee 4 tähden :). Oi tykkäsittekö :)?

 2. Vautsi mitä uutisia! Paljon onnea uusiin tuuliin❤️

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   27.4.2016, 09:17

   Kiitos Virpi <3. ps. kiva kuulla siusta täällä blogin puolella pitkästä aikaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *