Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Pahin turvotus pois alle viikossa!

Tilasin vauvan 1-vee synttäreitä varten itselleni mekon. Mekko oli tosi ihana päällä, mutta olo siinä oli todella turvonnut jenkkakahvainen jöllykkä. Päätin siis aloittaa Pulla-Birgitan karistus kuurin!

Otin ennen kuvat maanantaina 20.8 ja jälkeen kuvat 24.8. Miten vatsan seutu muuttui tuossa ajassa?

Ennen

Jälkeen

Miten sen tein?

En herkutellut, luonnollisestikaan.

Normaalisti aamupalalla syön yleensä kaurapuuron höysteillä + ruisleivän. Nyt jätin leivän pois ja söin sen /tai proteiinipatukan välipalalla. Normaalisti monesti unohdan tai ei huvita muuten vaan syödä välipalaa. Se taasen aiheuttaa älyttömän kovan nälän päivällisellä ja illalla.

Iltaporsastelu on miulle se pahin. Nyt iltapossuilua en harrastanut. Sokerikoukku on kyllä ihan älytön, toisena päivänä meinasin hyppiä seinille ku teki niin paljon mieli herkkua.

Pienensin myös annoskokoja hieman. Normaalistikaan en ahda normiruokaa hirmuisia annoksia, herkuttelu on aina se miun pahe.

Liikuntaa harrastin ma-ke aktiivisemmin kuin to-pe. Loppupäivinä en ennättänyt tehdä varsinaisia liikuntasuorituksia, mutta askeleita tuli reippaasti kyllä noinakin päivinä. Kauppareissu Prismassa toi yhtenä päivänä paljon askelia haha!

Alkuviikosta tein mm. kotipihalla treeniä. Juoksua paikallaan potku persiille x 100, perään haarahyppyjä x 100, kyykky pompaten ylös x 50 , vartalon taivutus sivulle x 50. Toisena päivänä kävin treenaamassa vähän ulkotreenipaikalla ja lisäksi tein askelnousuja hiekkalaatikolle. Kolmantena päivänä tein pitkästä aikaa youtubejumppaa.

Ihan tajutonta miten koko olemus ja fiilis tuntuu paljon paremmalta kun isoin pöhötys lähti pois! Vaa’alla en käynyt turvotuksen karistuksen alussa, mutta lopussa kävin. Ihan vain mielenkiinnosta ja näytti vähän päälle 51. Vähemmän kuin pitkään aikaan. Ja ei, en nykyisin käy fanaattisesti vaa’alla, en normaalisti edes viikottain.

Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että saan aika helposti karisteltua pahimmat pois. Siihen vaikuttaa aineenvaihdunta, imetys ja geenit. Saa nähdä miten käy ensi vuonna kun mittariin tulee 30-vuotta. Muuttuukohan karistus paljon hankalammaksi, saa nähdä. ”Näin pääset eroon turvotuksesta” jutut toimii eri lailla ja eri nopeudella eri ihmisillä. Veden juonti, herkuttomuus, säännöllinen ateriarytmi, liikunta, geenit, kaikki vaikuttaa.

Tavoitteena oli saada pukea vaaleanpunainen mekko ilman jenkkiksen ylitsepursuamista ja se onnistui! Kuva räpsäisty juhlien jälkeen kun likaläntti oli jo eksynyt kolttuun.Mutta fiilis oli good!

Mukavaa maanantain jatkoa <3!

Lue myös: Kuinka tiputin viikossa -3kg?

Pakaratreeni kotiäidin tapaan

Tältä näyttää lomaturvotus!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (1)

  1. Emma // Haaveita ja hauiskääntöjä

    Nopeasti on kyllä turvotus lähtenyt! Toivotaan, että miunkin peilikuva muuttuu mieluisaan suuntaan, kun alan taas katsoa, mitä suuhuni laitan 😀 Ennen sairastelua nesteet ehtivät jo kivasti lähteä liikkeelle, mutta kuumeisena tietenkin piti popsia suklaata, koska niinhän vaan tehdään kipeänä.. 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.