OUTFIT ja kuulumisia

Hyvää sunnuntaita, näin se viikonloppu hurahti taas kuin siivillä, aivan liian nopeasti.

Halusin tulla näpsyttelemään hieman ajatuksen virralla meidän kuulumisia ja näyttää samalla eilisen asun. Kyllä huomaa ilmasta miten syksy alkaa lähestyä, illalla toppi päällä ei ollut enää asiaa olla ulkona vaan päälle piti vetää monta kerrosta vaatetta. Nyyh, ensi kesään on vielä pitkä aika.

TP5D2362_edited-1

Toppi Zara / Huivi Mulberry / Housut Sunnys / Laukku Mulberry / Kengät Converse

TP5D2365

 

Miulla on viime päivinä ollut ihmeellinen väsymys päällä, liekö se jonkun vitamiinin puutostilaa vai mikä lie. Kahvin voimalla mennään. Eilen päiväkahvit tulikin juotua uudessa paikassa, kun olin Nosh-vaatekutsuilla. Nosh-on lastenvaatemerkki jonka suunnittelutyö tehdään Suomessa ja valmistus ainakin nykyään on Portugalissa. Vaatteet on tehty luomupuuvillasta ja työntekijöiden työskentely olosuhteista pidetään huolta. Oli tosi kiva ensimmäistä kertaa nähdä Nosh:n vaatteita livenä. Aikaisemmin olen niitä nähnyt ainoastaan blogeissa. En ole mihinkään lastenvaatemerkkiin kovinkaan höperöitynyt ja yleensäkin panostan mieluummin asusteisiin kuin peruskäyttövaatteisiin, mutta ainahan se on plussaa että ulkonäön lisäksi työntekijöiden olosuhteet on hyvät ja että vaate näyttää vuoden pesurumbankin jälkeen siistiltä. Näin nimittäin Noshin housut jotka olivat olleet vuoden aktiivisessa käytössä -ja silti todella siistit.

 

 

TP5D2363

Eilen yhdistin Zaran peplum-helmaisen valkoisen topin rikottuihin farkkuihin ja tennareihin, ei liian posh eikä liian junttispede. Rento ja mukava asu Mulberryn asusteilla.

TP5D2366

Lukijani, joka oli samalla ylä-asteella kysyi minua kutsuille ja oli kyllä mukavaa -kiitos vielä tätäkin kautta :). Eetukin oli ihan liekeissä kun sai leikkiä uusilla leluilla. Yleensä hän on kovin kiinnostunut vaatteista, mutta nyt ei malttanut ollenkaan keskittyä vaatekappaleisiin.

Kutsujen jälkeen aloitettiin pikainen pakkausoperaatio (mie niin tarvitsen viikonloppureissu laukun!) ja suunnattiin auto kohti mökkiä. Sää oli melko petollinen ja järven rannalla oleva mökki +hemmetin tuulinen sää teki todella puistattavan olon. Grillailtiin tuulesta huolimatta ja ruokailun jälkeen lähdettiin koko konkkaronkka etsimään marjoja.

TP5D2385

Eetukin poimi ensimmäiset mustikkansa, haluan opettaa häntä muutenkin siihen, että tekee itsekin asioita eikä niin, että vanhemmat tekee kaiken puolesta. Toinen oli niin suloinen mustikkasuu ja hermostui kun marjat loppuivat 😀 <3.

Matkalla otin minimiehen reppuselkään ja tein kyykkäilyjä ihhahhaa leikin ohessa. Tuosta inspiroituneena keksinkin juuri toisen postauksen jumppaa äideille osaan, jonka julkaisen sitten ensi viikolla. Tien varrella oli myös joku autiotalo, ympäröitynä pitkillä ruihikoilla. Ulla Taalasmaa kun olen, raivasin tieni autiotalon ikkunalle ja kurkistin sisälle. Hui. Ei siellä tosin näkynyt paljon mitään, nojatuoli ja joku vanha pesuvati. Vanhat talot on jotenkin todella kiinnostavia, muistan kun lapsenakin kävin Iskän kanssa jossain autiotalossa tutkimassa paikkoja ja se oli niin jännittävää.

TP5D2388

TP5D2428

 

Illalla saunottiin ja otettiin parit fiilistelykuvat laiturilla. Yö meni jees, nukuttiin kaikki kolme vierekkäin ja mie kuulemma kuorsasin Eetun kanssa kilpaa :D.

Aamulla lähdettiin kohti kotia jo aamupalan jälkeen, oli niin järkkykylmä, eikä Eetulla ollut välikausipukua mukana.

Viikonloput on aina vaan niin ihania, varsinkin jos pään saa nollattua arjen ajatuksista  <3. Tänään vedin kotona pikkuisen jumppaa ja juuri äsken käytiin testaamassa ulkoilmasalia ja ou jee mikä fiilis tuli treenin jälkeen :). Joensuulaisille vinkiksi, kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa, sijaitsee Marjalassa.

 

Miten siun viikonloppu meni?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *