Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Shoppailulista Helsinkiin

Hellurei! Huomenna suunnataan Tuomaksen kanssa kohti Helsinkiä ja minimies jää mumminsa hoiviin. Olen ottanut tavaksi tehdä muistilistaa blogin puolelle suunniteltavista ostoksista, pääni kun on kovin laho haha!

Olen säästänyt monta kuukautta rahaa ja odotan niin innolla isolle kirkolle pääsyä. Monesti tosin käy niin, että kun suunnittelee ja ajattelee tekevänsä huikeita löytöjä, ei löydä mitään. Toivottovasti nyt ei käy niin :D.

Tein kollaasin hankinnoista mitä on ajatuksissa ostaa

PicMonkey Collageb

1 ja 2. Mulberryn liikkeessä on ainakin pakko käydä kurkkaamassa onko alennuksessa enää mitään kivaa jäljellä. Viime kesän alennuksesta ostin ensimmäisen Mullyn huivin uutena ja olen käyttänyt sitä tooodella paljon, se on ollut sateessakin mukana eikä langanvetoja näy vielä yhtää. Eniten mulberryn sivuilta olen kuolannut sinisävyistä huivia ja Mini Caraa. Kuvien lähteet.

3. En ole kenkäholisti ollenkaan, arkena käytän melkein aina miun Espritin beigejä lämpö lönttösiä, mutta mustat lämpimät saappaat olisi kiva löytää. Tarvitsisin myös jotkut laadukkaat mustat nilkkuri piikkarit. Kuvan lähde.

4. Louis Vuittonin Delighful laukkua PM koossa azurina olen kuolannut nyt jo pitkään. Pakko käydä hipistelemässä voisiko se olla mahdollinen vaalea laukku kokoelmaan. Kuvan lähde.

kollaasi

 1. Dromet. Miulla on ehkä kolmet vakkarihousut joita tykkään pitää, joten olisi kiva saada hieman vaihtelua. Dromet on vähän niinkuin Freddyt, sellaiset peppuhousut kuulemma. Saa nähdä onko maineensa väärti. Kuva lähde.
 2. Urban Decayn Eyshadow Primer Potion. Ai kauhea mikä sanahirviö! Luomeni rasvoittuvat inhottavasti eikä mikään luomiväri pysy, menee aina ikävästi vakoon tai muuten häipyy pois. Kauneus&terveys lehdessä kehuttiin tätä joten haluan ostaa testiin. Kuvan lähde
 3. Maybellinen The Nudes paletti. Miulla on tosi surkea valikoima luomivärejä ja tämä vaikuttaa lukemani perusteella hyvältä -ja edukkaalta. Kuvan lähde.
 4. Mac prep+prime skin. Jos meikki pysyisi pidempään tämän tai jonkun muun kiinnittäjän ansiosta pidempään hyvänä. Kuvan lähde.

Kakkoskollaasista voin hankkia kaikki, ykkösestä vaan jonkun, jos mitään. Saa nähdä miten käy, ihanaa päästä hipistelemään <3. Ja ennen kaikkea ihanaa päästä viettämään yhteistä aikaa tuon isomman murusen kanssa. Saan huutia jos näprään ”sitä saatanan somea” reissussa, joten pari päivää olen postaamatta. Insta ja face päivittyy ainakin jonkin verran joten sinne klip seurailemaan 🙂

Löytyykö kollaasista jotain siun mie halluun tuotetta?

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (4)

 1. Maria

  Ihanaa Helsinkiin, itsekin menossa mutta ostoslista on vähän köyhempi tällä kertaa. 😒 Mutta aurinko siellä pitäisi paistaa tänään, se ainakin piristää päivää. Mukavaa Helsingin reissua siullekkin! 😊

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos, toivottovasti oli kiva reissu 🙂

 2. Emilia / Lehtiä mäessä

  UD:n Primer Potion on kyllä loisto – tota löytyy ja se muuten pysyy :b Meikin kiinnityssuihketta mulla on myös UD:n All Nighter ja se on myös kyllä nimensä mukainen. Ja tuo Maybellinen The Nudes ♥ Ostin tuon kesällä ja siitä vielä sen toisenkin uuden version joulun aikaan, mitenniin tykkään luomiväreistä… :b Toivottavasti tuli tehtyä kivoja ostoksia! c:

  • Fit Fat Mama

   Tota meikin kiinnityssuihketta pitäis itekin hankkia:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.