Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

OSTOKSIA VIDEOLLA!

Heipä hei ja hyvää lauantaita! Nyt hieman poikkeuksellinen julkaisu ajankohta, eilen en ennättänyt näpsytellä ja tänään menemme miehen kanssa Kolille joten koneelle en illalla pääse. Toivottovasti edes joku on tänään linjoilla.

Budapestista tuli shopattua jonkinverran, kuitenkin paljon vähemmän mitä luulin. Myös herkkuihin ja muihin syömishömpötyksiin meni ihan hitokseen rahaa, niinkuin meillä aina reissussa.

Huvitti tehdä pitkästä aikaa videota joten tässäpä muutama lemppari kuvattuna;

Miten monta kertaa ihminen voi sanoa sikana :D.

IMG_9251

IMG_9250

louisvuittonminipochetteazur

IMG_9266

Shoppailu miehen ja lapsen kanssa ei todellakaan ollut mikään nautinto, aina jompi kumpi oli vikisemässä. Miellyttävin ostohetki oli Vuittonin liikkeessä joka oli Helsingin liikkeeseen verraten jotenkin paljon selkeämpi ja tuotteita oli paremmin esillä. Selvisin siellä hyvin sönkkö englannillani ja myyjä oli mukava. Miniä ei ollut azurina Helsingissä, joten kivaa kun löysin sen reissusta.

Noiden lisäksi Eetulle ostettiin muutamia leluja, kummipojalle Gap:n paita, porukoille paprikamaustetta (unkarilaiset on höpönä paprikaan), sekä itelle muutaman vaatteen.

Hintataso yleisesti ottaen vaatteissa ja asusteissa oli aika sama kuin Suomessa, mikä hieman harmitti. Mutta kyllä lomaan kuuluu ostella jotain! 🙂

Mukavaa viikonloppua!

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (4)

 1. nikefani

  Aivan syötävän suloiset noi eetun kengät! Ja tuli mieleen kun sanoit et haluaisit itelles kanssa, että ootko tsekannut valikoiman lasten puolelta? Ite just tilasin Zalandolta lasten puolelta roshe runit ja säästin reilu parikymppiä ilman mitään alennuksia 😀 ja kun kattelin niin air maxeissakin monissa malleissa koot 38,5 asti.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos, ne on kyl superit <3! Hei iso kiitos vinkistä, pitääki mennä zalandon sivulle kattelee!

 2. Eeni

  Kiva video! Ja kivoja ostoksia ? Tuosa ku esittelit laukkua ni mun tyttöki haki oman laukun ja tuli istumaan viereen näyttämään omaa laukkuaan iha tomerana <3

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Eeni :).
   Voiii toista, suloista <3 :D.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.