Oravanpyörä

Aamulla kello soi 6.00. Kampeat ylös kampaamaan naamasi, räpläät puhelimesta pakolliset somettelut, juot kahvia, haarukoit aamupalaa suuhun samalla kun poimit irtosukkia lattialta.

Sydän kurkussa viet lapsen tarhaan, samalla harmitellen miten yhdessäolo aika päivästä on vain muutama tunti, samalla tietäen ettei rahallisesti eikä hermollisesti kotiäiteys olisi valinta.

Toimistolla puurrat 8-tuntia, välillä hymyssä suin, välillä naama norsunpiipillä. Yleensä valitset ensimmäinen vaihtoehdon, koska elämä on liian lyhyt jatkuvaan negatiiviseen fiilikseen. Samalla mietit mikä hemmetti siusta tulee isona, vai tuleeko isoa ollenkaan.

Töiden jälkeen poljet joko hiki hatussa kotiin, tai joinakin päivinä salille. Tuntien samalla piston sydämessä miten lapsesi kanssa yhdessäolo aika on vieläkin lyhempi, samalla kuitenkin iloitsien siitä kun sait raahattua istumatyön lamaannuttaman perseesi reenille.

Kotona sinua on vastassa ihana, välillä kamala perheesi. Vietätte muutaman tunnin yhdessä, kunnes koittaa lapsen nukkumaanmeno aika. Unien jälkeen on toisen työpäivän aika kun hoidat blogiin liittyviä asioita. Pakollisten hommien jälkeen alkaa parisuhdeaika. Toisinsanoen kummatkin pilkkii sohvalla sarjaa katsoen hörötellen toistensa pieruille.

TP5D4474

Tätäkö se arki on?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (4)
 1. Kuulostaa tutulle!:) me ratkaistiin asia muutama vuosi sitten niin, että teen vajaata työviikkoa 3-4pv/vko. Tämä on sopinut meidän perheelle tosi hyvin, on muutakin kuin töitä vain viikolla ja tuntuu että ehdin nauttia arjesta huomattavasti enemmän.. Hyvää syksyn jatkoa:)

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   27.10.2015, 20:37

   Tuollainen vaihtoehto kuulostaa niin kivalta :)! Oon miettiny itekin, että olisi unelma tehdä vaikka se 4päivää viikossa..kivaa syksyy siulleki 🙂

 2. Mie luulen, että ei elämän ihan tuollaista kuuluisi olla. On miulakin paskoja päiviä tässä uudessa arjessa, mutta kyllä mie nautin. Toivottavasti löydätte jonkun balanssin teidän arkeen 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   27.10.2015, 20:36

   Kiitti Paprika :). Ehkä tällänen ajattelu on ruuhkavuosissa ihan normiaki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *