ONNENONKIJA JA VAPAAPÄIVÄ

Sain viestiä olisinko mie, ja muut Joensuulaiset bloggaajat kiinnostuneita katsomaan Onnenonkija elokuvan ennakkona ja tottahan toki!

Onnenonkija on ensimmäinen blogimaailmaan sijoittuva elokuva, joten aihe kiinnosti jo etukäteen kovasti. Odotin mielenkiinnolla kuinka realistisen kuvan se oikeasti antaa bloggaamisesta. Teema on varsin fiksu veto, koska julkiset päiväkirjat ovat niin paljon yleistyneet.

Elokuvassa unelmaansa tavoitteleva muotibloggaaja Marja Aurora uskoo vankasti blogiinsa ja tavoittelee tähtiä. Rikkaan perheen poika Olavi haluaisi vain olla ihan tavallinen. Voisiko Olavi olla ratkaisu Marja Auroran rahapulaan ja laskussa oleviin seuraajamääriin? *Onnenonkijan sivulta

 

12476391_10208294891425552_268022494_n

nahkasaappaatasu

Paita Hm / Huivi Balmuir / Hame Vero Moda / Kengät Billi Bi / Laukku Louis Vuitton

12527802_10208294891345550_1816080214_n

Juoni oli varsin hyvin mietitty ja siinä oli selkeä kasvutarina. Pintaliitäjä bloggaajasta kasvutarina kohti realistisuutta. Kepeä, kiinnostava ja kiva. Siinä oikeastaan kolme sanaa jotka omasta mielestäni kuvasivat Onnenonkijaa :). Sivuhahmoista parhaiten jäi mieleen Aurooran yh-ystävä jolla oli varsin hauskoja kohtauksia. Samaistuin joihinkin kohtauksiin, varsinkin niihin #selfie juttuihin haha! Suosittelen!

Seura oli myös mitä mahtavinta, ai että olisi mukavaa nähdä tuota porukkaa useamminkin. Läppä lensi ja kälätettiin kiitettävästi. Ja #selfiet paukkui haha! Napattiin myös yhteiskuva ja vaihdettiin pari sanaa naispääosanäyttelijän Minka Kuustosen kanssa ja hän vaikutti ihanan symppikselta. Paikallinen media haastatteli myös meitä ja jännityksellä odotan tuleeko paikallislehtiin jotain matskua. Vauvalehdessä olin toissa kesänä ja paikallislehdessä viime syksynä, eniten niistä jännittää mikä kuva julkaistaan heh.

index

Sami-Petteri, Milla, Pinja, Minka näyttelijä, Emma, Mie ja Enni.

JNSBloggaritTilannePäällä

behind the scenes :D. kiitos tästä ja ylemmästä kuvasta Millalle!

12884357_10208294890785536_345552233_n

Räpsäistiin Ennin kanssa asukuvat ulkona ja ai saakeli sitä kylmyyttä. Yleensä en osaa käyttää hameita arkena ollenkaan, mutta päätin mennä epämukavuusalueelle ja kokeilla miltä tuntuu. Muuten olen ihan tyytyväinen, mutta saappaat ei oikein istunut mielestäni asuun. Olen niin lyhyt joten tuli hieman saapasjalkakissa fiilis. Asu oli kuitenkin miellyttävä päällä ja se on tärkeää. Vanhemmiten sitä mukavuutta arvostaa ihan eri lailla kuin junnumpana.

Vapaapäivä starttasi siis elokuvalla, josta menin  kodin kautta syömään ja siitä Eetun varhaiskasvatuskeskusteluun. Piti ihan miettiä mitä vasu on oikealta nimeltään. Kaikki menee päiväkodissa hyvin, niin ylpeä meidän pikkujätkästä <3. Jännä muuten miten hän syö päiväkodissa ihan hervottomia annoksia, mutta kotona huomattavasti pienempiä ja on nirsompi. Tekeekö teillä muksut samaa?

Illalla miulla oli vielä Foreverin koulutus. Vapaapäivä oli siis tavallaan kaikkea muuta kuin vapaa, mutta tein asioita joista itse tykkäsin. Tykkään niin kovasti olla positiivisten ihmisten seurassa, siitä saa niin hyvän mielen.

Huomenna siskoni tulee poikansa kanssa meille pääsiäisen viettoon ja pojat pääsee pitkästä aikaa remuamaan. Pääsiäispläänejä on syödä hyvin, käydä ulkoilemassa ja syödä lisää. Ja rentoutua. Blogi on ainakin pari päivää paussilla, kannattaa klikkailla tykkäämään faceen ja instaan.

Ihanaa pääsiäistä ja kiitos vielä elokuvateatteri Tapiolle ja Nooralle joka kysyi kiinnostusta katsomaan leffaa! Varsinainen ensi-ilta elokuvalla on 25.3 suosittelen <3.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA

Kommentit (2)
  1. Sulla on pieni painovirhe päivämäärässä, kyllä sen ensi-ilta on tän kuun puolella, itseasiassa eilen 🙂 ja hyvä kuva lehdessä 🙂

    1. Tiina / Fit Fat Mama
      26.3.2016, 12:37

      apuva niimpäs oli, kiitos kun sanoit :). joo onneksi ei ollu lähikuva 😀 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *