Oman elämäni Glamour hetki kauniilla hiuksilla

Yhteistyössä Glamour Room

 

Nuorena hiukseni oli ihan jeesit. Muistan alakoulun 6-luokan kuvan, jossa kutrit oli paksut, kiiltävät, kiharat ja melkein alaselkään asti. Sitten jotain tapahtui iän myötä. Tilanne paheni esikoisen raskauden jälkeen. Kuivat, ohuet liruhiukset jotka ovat kaukana kauniista kutreista. Käytin välillä clip-on pidennyksiä eli jotka laitetaan klipsillä päähän ja niiden lisäksi kokeilin kerran teippi sekä sinettipidennyksiä.

Kotiäitinä hiuspehko oli suurimman osan ajasta epämääräisellä nöttyrällä ja olin niin kyllästynyt jatkuvaan turakelookiin. Halusin vihdoin jotain konkreettista muutosta ennen töiden alkua. Tuskastelin asiaa kaverilleni joka on myös Glamour Room -kampaamon omistaja ja lähdettiin tekemään muutosta.

Otin siis sinettipidennykset!

 

Lähtötilanne ennen sinettipidennyksiä

 

Ja lopputulos tämä

 

 

Huikea muutos!

 

Miten projekti tehtiin?

 

Valittiin ensimmäiseksi hiustenpidennysten sävyt. Halusin lopputuloksesta luonnollisen ja luonnolliseen lopputulokseen pääsee sillä, että valitaan useita eri sävyjä. Tummanruskea, vaaleanruskea sekä vaaleita raitoja. Ihonsävylleni sopii paremmin hieman lämmin sävy, joka ei vie väriä liikaa kasvoilta.

Sinettipidennykset toteutettiin laadukkailla B´longin hiuksilla joita monet kampaajat ovat käyttäneet Suomessa jo yli 10-vuoden ajan. Niissä hinta-laatusuhde kohtaa hyvin ja sävyvaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan.

Omat hiukset värjättiin pidennyksiin sointuvilla sävyillä. Tyvikasvu värjättiin piiloon, ja latvassa entuudestaan ollut liukuväri sai kiiltoa ja vivahdetta kevytvärillä. Omista hiuksista siistittiin ensin ainoastaan huonot latvat.

Hiusten värjäyksen jälkeen Selina alkoi kiinnittämään sinettejä. Kiinnityksen jälkeen hiukset leikattiin muotoon, jolla saatiin aikaan luonnollinen ilme.

Projekti kesti yhteensä n. 6-tuntia, mutta aika meni kuin siivillä. Luin lehteä, lärpättelin kampaajakaverin kanssa, join kahvia ja söin lounasta.

Hiukset tuntui niiiin sileiltä omien kuivien korppujen jälkeen! Sinettipidennysten väri ei haalistu, joten siitä ei tarvitse huolehtia. Hiustenpidennyksille täytyy olla juuri niille tarkoitetut shampoo ja hoitoaine. Itse olen hoitanut kutreja Sexy Hairin hiustenpidennyksille tarkoitetuilla tuotteilla, jotka kosteuttavat hyvin.

Oikealla hoidolla sinetit kestää 4-6 kuukautta, joten käyttökuukausia oikein laitetuille sineteille tulee useita. Ihanaa kun ei tarvitse moneen kuukauteen miettiä liruhiuksia.

 

Kokemus sinettipidennyksistä parin kuukauden jälkeen

 

Otin sinettipidennykset helmikuussa, joten olen pitänyt näitä nyt parin kuukauden ajan. Pariin ensimmäiseen päivään hiuksia ei saanut pestä eikä myöskään saunominen ollut hetkeen sallittua. Lähdin Egyptiin pari päivää sinettien ottamisen jälkeen ja reissussa hiukset altistui sekä kloori -että merivedelle, vaikka hiukset laitoin korkealle nutturalle. Iltaisin laitoin runsaasti hiuksiin jätettävää hoitoainetta sekä öljyä ja se auttoi kuivuuteen.

Jännitin etukäteen sitä, että tuntuuko pää jotenkin painavalta ja ”feikiltä”. Mietin myös, että tuntuuko hoitaminen jotenkin työläältä, en ole nimittäin mikään hiustenlaittaja höpelö. Pelko oli kuitenkin turha. Pidennykset tuntuu todella luonnolliselta ja hoitaminen on ollut helppoa ujuttaa arkeen mukaan. Harjaan hiukset luonnonharjalla aamuin illoin ja illalla letitän hiukset löysälle letille. Aamuisin päässä on nätit laineet, enkä arkena yleensä muuta tee kuin avaan letin ja laitan ehkä kuivashampoota.

Laittautuminen on siis nopeutunut kun ei tarvitse tuskailla clip-on pidennysten kanssa, eikä tarvitse ahdistella omia rumia liruhiuksia peilistä.

Olo on paljon huolitellumpi ja kuulostakoon turhamaiselta, mutta se tekee itsetunnollekin hyvää.

 

Glamour Roomiin on tervetulleita myös vauvat ja lapset, kuten miulla oli viime vuonna myös Miina mukana kampaamokäynnillä. Tällä kertaa halusin ottaa käynnin ihan oman ajan kannalta ja kyllä teki hyvää.

Oman elämäni Glamour-hetki oli tämä kun sain päähäni liurujen sijaan kauniit kutrit <3.

Tykkään hiuksista niin paljon <3.

 

ps. muista osallistua myös jopa 100e arvoiseen arvontaan edellisessä postauksessa

Lue myös

Hyvästi Houseweifen hirveät hiukset

 

 

Kommentit (3)
  1. Me naiset

  2. Nää on ihan kivoja juttuja mutta olisin kaivannut että olisi hintatiedot laitettu!

    1. Moi, hinta riippuu minkä verran sinettihiuksia pitää tilata sekä millainen väri ja leikkaus tehdään :). Kiitos kuitenkin palautteesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *