UUSI TUOLI OLOHUONEESEEN

Meillä oli olohuoneessa istumatilaa ainoastaan divaanisohvalla sekä arkun päällä. Etsin ja googlettelin pitkään eri nojatuolivaihtoehtoja, halusin tuolin olevan pyöreä ja mukava istua. Monet nojatuolit on sellaisia perinteisiä suorakaiteen muotoisia, mutta sellainen ei tuntunut omalta. Vihdoin löysin Kodin1:sta tämän ;

Lepotuoli Matteo Antrasiitti

Tuoli on väriltään ihan tummanharmaa, lähes musta. Tummanharmaa kangas sopii koiratalouteen paremmin kuin musta-musta, karvat ei näy tässä värissä niin paljon. Oli muuten yllättävän hankala löytää tummaa tuolia, todella paljon valikoimissa oli harmaita ja beigejä tuoleja. Kauniita nekin, mutta kun saan päähäni jonkun vision, se on menoa ja etsin vaikka miten pitkään eri sivustoja ja kauppoja läpi. En ollut muuten aikaisemmin tilannut Kodin1:stä, toimitus oli kotiovelle asti joka oli todella kätevää. Rahtikuljetus tosin maksoi n. 50e.

Pyöreä malli on selälle ihana istua. Hauskinta tässä on se, että tuoli pyörii! Eetuhan oli ihan liekeissä tästä. Laitoimme tuolin sohvan divaaniosan viereen. Paljon raikkaammalta näyttäisi valkoista, tyhjää seinää vasten, mutta jotenkin orvolta kun seinällä ei ole mitään muuta.

Hitsi kun en ole yhtään luontainen sisustaja, olisi ihanaa osata sisustaa silleen todella kivasti kun nyt on ihana kotikin. Seuraava projekti on jossain vaiheessa ostaa uusi sohva. Beige ei oikein sovi musta-valkea-keltainen teemaan. Onneksi sisustustyynyillä saa kuitenkin hieman yhteinäistettyä sohvaa olkkarin muuhun ilmeeseen.

Tuossa kuva miltä kuvanottohetkellä just näytti, vauva nukkui ja katsoin sivusilmällä jenkkiversiota ensitreffit alttarilla. Koiran karvatkin kivasti sohvassa, Saajolla tuntuu olevan ikuinen karvanlähtöaika.

Mitäs tykkäätte? Onko teidän olohuoneessa nojatuolia?

Katso myös sisustustarra olohuoneeseen.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *