Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Oikeasti helppo DIY lastenhuoneeseen

En ole mikään sisustajaihminen, valitettavasti. Ollaan asuttu vuosi tässä asunnossa ja saatiin vasta pari viikkoa sitten olohuoneeseen laitettua ensimmäinen taulu seinälle haha! Siitä innostuneena päätin, että nyt jotain kivaa on saatava lastenhuoneen seinille!

Olen säilyttänyt muutamia esikoisen piirustuksia ja olen miettinyt, että ne olisi kiva saada jotenkin esille. Meidän seinät on gyproc:a joten ihan perus naulaa siihen ei saa nakuteltua. Ja miehän en miehen apuja halunnut odotella, kun halusin saada seinille HETI jotakin.

Katselin läpi askartelulaatikkoja ja bäm siitä se idea tuli. Niin yksinkertainen juttu, että mietin onko pöljää tästä ruveta kirjottamaan, mutta lopputuloksesta tuli niin kiva ja olin niin onessaan siitä niin mikä ettei;

Tarvitset

Mustaa pahvia

Läpinäkyvää teippiä

Lapsen piirustuksen

Sakset

Mallasin lapsen piirustuksen mustalle pahville ja leikkasin ylimääräisen mustan pahvin pois. Piirustusta sen sijaan en leikannut, pienentämisen hoidin taittelemalla paperia jokaiselta sivulta ja teippaamalla taitoskohdat. En leikannut kahdesta syystä; a. yleensä leikkaan ihan vinoon ja b. lapsi oli vieressä ja sanoi hyvin topakasti ettei hänen piirustustaan saa leikata. 

Taideteoksen kiinnitin seinään myös teipillä ja tadaa; lapsen taidegalleria on siinä!

Nyt esillä on vain meidän perhettä esittävä piirustus sekä ruusu. Ylhäällä on kerhossa tehty lintu, joka käy todella kivasti keltaista seinää vasten.

Kunhan saan aikaiseksi ostettua lisää mustaa pahvia, pitää pyytää jätkää tekemään lisää mustalla tussilla taidetta jotta taidegalleriasta tulee laajempi :).

Onko teillä lasten piirustuksia jollain lailla esillä?

Lue myös:

Lapsiperheen sisustushelvetti

Sisustustarra olohuoneeseen

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

  1. Emma

    Söpö idea ja tosi kivasti sopii tosiaan tuohon keltaiseen seinään! Koulussa muistan aina, että tehtiin jonkin värisestä pahvista töille kehykset ja heti tuli vakuuttavamman näköisiä taideteoksia 😀

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Kiitti niin miunkin mielestä keltaiseen mätsää kivasti 🙂 Heh totta, kehykset saa paljon vakuuttavamman näköiseksi 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.