Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

NYX TAME&FRAME KULMAVÄRI

Kirjoitin joskus aikaisemmin Anastasia Dipbrow Pomade kulmatuotteesta.Sen tilalle halusin kokeilla jotain muuta voidemaista palettia kulmien meikkaukseen. Kulmakarvani ovat todella vaaleat ja harvat, joten työstöä todellakin tarvitaan..miulla ei valitettavasti ole kulmien kestopigmentointeja, eikä mikroblading:a joten luomulla mennään.

NYX tame&frame on voidemainen kulmaväri, joka on myös vedenkestävä. Se on aikalailla vastaava kuin Anastasian tuote, hinnaltaan tämä NYX:n on kuitenkin edullisempi, n. 8e.

Ostin NYX:n kulmatuotteen ihan Joensuun Sokokselta ja myyjän suosituksesta ostin Make up storen suorapäisen siveltimen sen kaveriksi. Paremmaksi tuotteen levitykseen olen kuitenkin kokenut Bodyshopista hankkimani viistopäisen siveltimen.

Värimassa on kiinteämpää kuin Anastasia Dipbrow pomadessa, sivelliltä sai painaa mielestäni enemmän kuin anastasiassa. Mikä on toisaaltaan hyvä, dipbrow tuntui alussa jotenkin liiankin pehmeältä ja sitä tuli siveltimeen helposti liikaa.

Tässä heti alkuun ennen-jälkeen kuva tämän NYX:n Tame&Framen kanssa

Luomukulmat. Vaaleat ja harvat. Ei mitään #instabeaty matskua haha!

Ja tässä NYX tame&framen kanssa

Kulmaväri pysyy koko päivän kulmissa ja sama paletti on ollut käytössä jo pitkään. Pitkäkestoinen kertaa kaks! Massa on ehkä hiukan kuivempaa kuin alussa ja sivellintä joutuu pyörittelemään enemmän kuin aukaisun alkumetreillä. Sanoisin kuitenkin, että tässä hinta-laatusuhde on erinomaisesti kohdallaan.

Sävyvaihtoehtoja on aika kivasti, itsellä käytössä Espresso joka on melko kylmä tummaruskea.

Jälleen hyvä tuote NYX:lta <3

Kivaa perjantaita ja viikonloppua!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.