Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Nyt sitä motivaatiota prkl!

Nyt on mopo karannu taas liikaakin tuon kesähölläilyn kanssa. Tuntuu kuin leuka roikkuisi maassa asti ja nappi lentäisi housusta tsojoing.

Kaikki tai ei mitään-ajattelutapani on taas jälleen niin argh. Jos otan yhden karkin, ajattelen että sama syödä koko pussi. En vaan voi lopettaa sitä yhteen karkkiin. Suklaalevy uppoaa helposti kitusiin, ilman että tulisi edes huono olo. Pitäisi joskus testata, että miten monta levyä mahaan pitäisi survoa ennen kuin kroppa sanoo ei kiitos.

5a33b5cb1b96cc81da6965b7d3b18f87

Pitäisi varmaan tehdä joku plus – miinus-lista herkkujen syömisestä. Mitä se suklaalevy lopulta miulle antaa? Se on helkkarin hyvää, mutta mielihyvä kestää vain hetken. Ihan hetkessä sitä kalorimäärää ei kuitenkaan kuluteta, suklaalevyssä on about 1000kcal eli yleisesti ottaen n. puolet koko päivän kaloritarpeesta! Huhhei. Tiedän miten paljon suklaassa on kaloreita ja tiedän, että sen kuluttamiseen kuluu helkkaristi aikaa. Mutta silti se aina houkuttaa. Ja kaikki muu sen lisäksi. Karkkii, keksii (ennenkuin kuola valuu näytölle, pakko lopettaa listaus)

Toi kuva kertoo aika hyvin miun fiiliksiä. Sillä hetkellä kun mässään, mietin että v*ttu ihan sama. Sitten kun on vedetty överit, maha on turvonnut ja joka paikka lainehtii karkkipapereita, mietin että upsis.

Hääpuku tuntui hieman naftilta, joten miun on pakko karistaa pari kiloa. Tiedän miten se teoriassa tehdään, käytännön toteuttamiseen pitää vaan potkia itseään perseelle ja kunnolla. Kävin tällä viikoll kaverin luona kahvilla ja siellä olin ihan jees. Otin croissantin, pikkuisen jäätelöä ja puolikkaan mokkapalan (ps. oli muute hyviä <3). Ajaessa kotiin päätin etten enää herkuttele muuta. Noh. Kotona sohvalla törötti salmiakkipussi ja mie otin ja söin. Eilen kävin salilla ja oli jees. Sen jälkeen kotona iski armoton nälkä. Söin rahkan -ei auttanu mitään. Kiukutti ja eksyin jälleen salmiakkikätkölle. Ei näin! Jumaleissön.

Maaliskuun maha.Eipä enää näytä tolta.
Maaliskuun maha. Ei mikään fiteistä fitein, mutta parempi kuin nyt.

Olo on paljon parempi silloin kun syö puhtaammin. Se on ihan fakta. Vai kuulostaako mukavalta tunne, että maha pursuaa ja pörisee, turvottaa ja olo on vaan yksinkertaisesti ruma läski?

Kirjoitin natsilinjan hölläämispostaukseen, että tavoitteenani tänä kesänä on hyvä olo omassa kropassa. Nyt miulla ei ole, joten on ryhtiliikkeen aika. Yritän (taas jälleen) löytää sen kultaisen keskitien.

Suututtaa, harmittaa,ärsyttää. Miksi pitää olla tällänen sokerihiiri kermaperse prkl! Sain itseni jo ihan jees kuntoon, en halua levitä taas käsiin. Nyt en voi syyttää kertyneitä kiloja raskaudesta, vaan ihan itse olen ne mässyt suuhun tunkenu joka on paisuttanu kyljet ja mahan taas.

589a67546d2794a9064a4598034266a0
Tämä kuvaa enemmän nykytilannetta.

Nyt sitä motivaatiota perkele! Haluan olla nätti morsian, en mikään pullataikina-Birgitta! Teen ensiviikolla vähän jutskaa siitä miten aion potkaista Birgitan tiehensä.

ps. Tarkoitus ei ole loukata ketään mahdollisesti Birgitta-nimisiä :D.

-Tiina

kummatkin kuvat pinterestistä.

Kommentit (6)

 1. Maaria

  Tuttu tunne välillä! Itsekkin pystyn helposti suklaalevyn vetäisemään kiduksiini, mielihyvän jälkeen onkin sitten turvonnut ja pöhöttynyt olo sekä vatsa kipeä. Minkä ihmeen takia sitä syö huonoa ruokaa vaikka tietää seuraukset? En ymmärrä 😀 Pieni herkuttelu silloin tällöin on ok, pitäisi vaan osata nautiskella rauhassa vaikka siitä kakkupalasta ja jättää siihen. Eikä ajatella juurikin noin että ihan sama 😀 Ihmismieli on kummallinen asia.. Tsemppiä Birgitan karkoittamiseen, postausta odotellessa 🙂

  • Tiina

   Iteki oon miettiny sokerikänni-turvotuksissa samaa, että miks jatkaa sitä överiherkuttelua vaikka tietää siitä tulevan vaan huono olo. Oon varmaan masokisti :D.

   Kiitti tsempeistä, teen parhaani Birgitan pois karkoittamiseksi 😀 :)!

 2. Milla

  Amen! Mä syytän omalla kohdallani mm maitotuotteita, niistä saa kohtuukäytössäkin aika turvonneen olon. Olin vauvan takia noin puoli vuotta maidottomalla imetysdieetillä ja olo oli todella hyvä. Nyt oon lopettanut imetyksen ja ottanut ruokavalioon takaisun vähän maitojuttuja – tuloksena +4kg! Innolla odotan sun neuvoja ryhtiliikkeeseen:) ja oon myös itsekin ihan samanlainen sokerihiiri

  • Tiina

   Ohoh aikamoinen vaikutus siulla tapahtunu maitotuotteiden lisäämisen jälkeen :o.
   Mie en ole ikinä kokeillu maidotonta, mutta rahka alkaa välillä kypsyttämään. Se on vaan niin helppo välipala. Pitäisi kokeilla korvata välillä vaikka kananmunilla :).

   Mie näpsyttelen ens viikolla sen Birgitan pois karkoitus-postauksen :).

 3. Tarzan

  Voi kuinka tuttua. Meille ei todellakaan pysty kotiin ostaa mitään kerta-annosta suurempaa määrää herkkuja, kun mun itsekuri aina katoaa vaikka kuinka yrittää. Mulle käy aina niin, että otan suklaata yhden rivin ja ajattelen olevani tosi hyvä ja vahva ihminen kun se yksi rivi riittää. Sitten meen johonkin sohvan nurkkaan jyrsimään sitä ja minuutin päästä haen lisää. Ja vielä kerran tai kaksi. Ja sen jälkeen ajattelen että paskat, vedetään nyt tämä päivä läskiksi, parempi syödä koko levy pois ettei sitten huomenna enää sorru. Niin. Argh.

  • Tiina

   Niin sama miulla! Kun antaa pikkusormen se vie koko käden :/ :D.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.