Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

NU SKIN RIPSIVÄRI

Kun edellinen ripsivärini alkoi näyttää loppumisen merkkejä, päätin ostaa kokeiluun Nu Skinin taivuttavan ripsivärin. Edellinen hankkimani meikkituote samalta merkiltä oli huulia kasvattava huulikiilto, joka on edelleen käytössä.

Kuten olen kertonut, työmatkapyöräilen päivittäin töihin ja Suomen sää ei todellakaan ole aina ihana tasainen. Sen sijaan taivaalta voi tupsuttaa lunta, loskaa, vettä ja tuuli vielä kaupan päälle. Kun poistin ripsienpidennykset, käytin ensin vedenkestävää ripsiväriä. Sen poistaminen tuntui kuitenkin rasittavalta, joten halusin kokeilla pitkästä aikaa ripsiväriä jonka poistamiseen riittää lämmin vesi.

Nu Skinin taivuttavan ripsivärin poistaminen tapahtuu lämpimällä vedellä. Ripsari lähtee helposti sopivina liuskoina, eikä silmiä tarvitse kiskoa hinkaten kuten joissakin lämpimällä vedellä poistettavissa on ongelma.

Harjaosa on taivutettu ja aika kivan kokoinen, joten sillä on helppo levittää väriä räpsyttimiin ilman tökkimisiä. Värimassaa tulee melko maltillisesti, joten vaatii parin kerroksen laittamisen. Omat ripseni ovat suht pitkät, todella vaaleat ja aika suorat.

Ilman ripsaria

Ripsarin kanssa

Kabom! Aikamoinen ero eij jei?

Sellaista meikkikokeilu arvostelua tällä kertaa :). Ja nyt on jo perjantai, huippua! Tällä Mamalla on suunnitelmissa erään pikkuneidin 4-vee partyt sekä vähän isomman neidin tuparit. Ihanaa viikonloppua sinne <3!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.