NOPEA KOTIJUMPPA 3: Ilman hyppyjä!

Muistatte varmaan nopea kotijumppa postaussarjani ensimmäiset osat. Pointtina siis se, että etsin teille valmiita videopätkiä lyhyisiin treeneihin ja testaan ne itse ennen postausta.

Lukijalta tuli toive etsiä jumppa, jossa ei ole hyppyjä. Olen aikaisemmin julkaissut ehkä hieman suppeita jumppia, ajattelematta eri kuntotason liikkujia. Tämä on nimenomaan jumppa alottelijoille jossa ei ole laisinkaan hyppyjä.

Video on omaan makuuni liian helppo ja tylsä, mutta vasta-alkajille varmasti oikein hyvä. Tein liikkeet extranopeasti, koska liian hidas tempo tuntui pöntöltä. Eli nopeuttamalla tempoa tämä käy myös ei alottelijoille. Videon kesto on reilut 10-minuuttia.

 

Videolla ei ole lainkaan musiikkia, joten jos kaipaat lisäbuustia, suosittelen laittamaan vaikka popit päälle. Tehokkaimmat liikkeistä oli videon loppupuolella tehtävät vatsa sekä peppuliikkeet.

kotijumppa

Maha tänään
Maha tänään

Kiitos teille muuten kommenteista edelliseen pohdintaani Litestä. Tuli tosi ihania kommentteja, oli kivaa lukea teidän omia kokemuksia aiheesta :)! Vedin tänään heti aamusta kahvakuulajumppaa ja kattelin salkkareita taas samalla. Meni iha jees, ei mitään ihmeellisyyksiä. Ja kroppaan liittyen vielä sellaine juttu, että eilen sovituskopissa tuli shokki ; Olen pitkästä aikaa taas kokoa XS!

 

-Tiina

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *