NOPEA KOTIJUMPPA 2!

Alunperin piti postata tänään Ruokanatseus juttu, mutta koska edellinenkin oli ruoka-aiheinen, jatketaan tällä jumppajutulla seuraavana.

Mukavaa että tykkäsitte tästä postausideasta! Tästä on miulle hyötyä kun saan tehtyä testi rehkinnän ja saan samalla treeniä, ja teille se hyöty, kun ei tarvitse etsiä itse youtubesta videoita. Nyt tuli sattumalta kaksi peräkkäistä maanantaita näitä jumppajuttuja, jatkossa koetan laittaa eri päiville, niin tulee vaihtelua.

Edellisessä youtube pätkässä askeleet oli osittain monimutkaisia. Tämä video on vähintään, ellei vielä tehokkaampi ja liikkeet ovat yksinkertaisempia. Tykkäsin tästä enemmän kuin edellisestä.

Videon kesto 8:19 -lyhyt mutta tehokas!

kotijumppa

Videolla on nainen sekä mies ja jumppaajalle annetaan esimerkkinä aina helpompi ja vaikea versio. Videon oikeassa laidassa kulkee aika joka on itselle kiva tsemppari. Tulee fiilis ”Ei oo enää pitkään, jaksaa jaksaa, painaa painaa”.

Taustamusiikkia ei ole, mutta tässä se ei haitannut. Yleensä saan buustia musiikista, mutta äsken mainittu aikapalkki ajaa lyhyellä videolla tsemppaamisen.

Positiivista on myös se, että vasemmalla yläkulmassa näkyy seuraava liike, niin treenari kerkeää valmistautua.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä! Lukija pyysi etsimään videon jossa ei ole hyppyjä, yritän etsiä seuraavaan jumppaan sellaisen pätkän!

Mukavaa maanantaita <3! Meillä on Eetun kanssa tänään luvassa kahden neidin 2-vee juhlat jonne mennään suoraan töistä/hoidosta :).
-Tiina

Kommentit (4)
 1. Olen jonkin aikaa lukenut blogiasi ja tykkään kovasti.. Minulla on hieman eetua nuorempi poika ja painin painon ja ulkomuotoon liittyvien asioiden kanssa, niin kuin varmasti jokainen nainen ja varsinkin synnyttänyt nainen:).. Nyt olen alkanut taas treenata ja kyllä tuntuu hyvälle, kotitreeni on se mikä sopii minulle nyt:) ja päivitin vaatekaappiani viikonloppuna. Kiitos sinulle innostamisesta:)..! Ja tätä jumppaa täytyy kyllä kokeilla

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   23.3.2015, 20:42

   Moi Elina, kiva kun tulit kertomaan itestäsi, aina kivaa tietää keitä siellä ruudun toisella puolen on :)!
   Hyvä että oot alkanu löytää synnytyksen jälkeen taas treeni innon ja ihana kuulla että pystyn innostamaan sinnuu <3 :)!

   Kokeile ihmeessä, tuli hiki :D!

 2. Mää toivoisin myös semmosta hypytöntä jumppaa. On synnytyksestä nii vähä aikaa et ei uskalla vielä kovin hyppiä. Yks kuva idea näin ”mammablogissa” vois olla joku tehokas niska-hartiaseudun kotijumppa? Tulis varmaa monelle äidille tarpeeseen (ainaki mulle :D)

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   23.3.2015, 22:00

   Joo mie yritän ettii sellasen :)! Ei kannata hyppii tai muutenkaan tehdä liikkeitä jotka kohdistaa painetta alakroppaan ennen jälkitarkastusta :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *