NOPEA KOTIJUMPPA 1

Hyvää maanantaita! Keksin eilen Eetun päikkäriaikaan uuden postausidean liittyen treenijuttuihin. Jumppailin hänen nukkuessaan ja tein myös Tikis-vatsahaasteen. Ilta menikin sitten Fattaillessa ja olo on vieläkin tosi pöhö. Mutta nyt otsikon aiheeseen;

Myös lyhyt treeni voi olla tehokas! Asia voi olla jopa päin vastoin; tuhlaatko mieluummin päivästäsi tunnin matalasykkeiseen treeniin vai teetkö säpäkästi ja tehokkaammin? Moni allekirjoittaa näistä jälkimmäisen, joten halusin auttaa teitä löytämään uusia keinoja treenata tehokkaasti ja nopeasti. Jo riittää tekosyyt ”en ehdi liikkua”. ”en pääse kotoa minnekään” ja ”ei minulla ole jumppavaatteita/muita välineita”. Tähän jumppaan menee 8 minuuttia, sen voit tehdä missä vaan ja vaikka nakuna.

Tässä postaussarjassa testaan jonkun youtubesta löytyvät jumpan ja teen siitä postaukseen linkin sekä arvion! Nostetaan yhdessä perseet ylös sohvalta!

kotijumppa

 

Tässä treenissä hiki lensi ja syke nousi! Jumpassa käytettiin aika paljon yhdistelmäliikkeitä, joissa osassa meinasi mennä aluksi hieman jalat solmuun. Plussaa oli se, että ennen varsinaista kierrosta näytettiin kuitenkin selkeästi mitä seuraavaksi tullaan tekemään ja kuinka monta toistoa.

Taustaäänenä oli mieshenkilö kertoja, eikä tässä ollut mitään super ärsyttäviä tausta tilitililiitä. You know, sellaista hemmetin rasittavaa ”jee jumppaaminen on ihanaa” taustamusiikkia.

Treeni kävi aika kokonaisvaltaisesti kropalle.. Hyppyjä, kyykkyjä jne. Kun rasitetaan kropan isoja lihaksia, tehdään kokonaisvaltaisia liikkeitä = enemmän kaloripoltetta kuin vaikka kitkuttamalla 1kg käsipainolla hauiskääntöjä.

Mitäs olette mieltä tälläisestä postaussarja ideasta? Voitte heittää kommenttikenttään mielipiteitä linkitetyistä jumpista, tykkäsitkö, tuntuiko tehokkaalta/ärsyttävältä/liian nössöltä yms. Laitan näistä avainsanan nopea kotijumppa joten löydät ne myös sieltä.

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Kommentit (6)
 1. Joo lisää!

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   17.3.2015, 17:05

   Näitä tulee lisää 🙂

 2. Kiitos tästä jutusta! Lisää tämmösiä 🙂 Saisko semmosen postauksen missä ei olis pompun pomppua? Kaikille ei pomppiminen käy,kun se ottaa polviin tai/ja sääriin (niinku mulla)…

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   17.3.2015, 17:36

   Eipä mitään, mukava että tästä oli hyötyä :)! Joo, hyvä idea! Pitää etsiä sellainen :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *