Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

NOPEA 4 LIIKKEEN KAHVAKUULATREENI

Viikonloppu lusittu ja herkkuja nassutettu. Maanantai ja takaisin rotiin, joten eiköhän starttailla se kahvakuulatreenillä!

Kahvakuula on kotona yksi lemppari välineeni, jolla teen usein myös kuntosalin puolelle treeniä. Viikonlopun jälkeen halusin starttailla kroppaa viikkoon helpolla, mutta tehokkaalla 4 liikkeen kahvakuulatreenillä joka herättelee koko kroppaa.

4liikkeenkahvakuulatreeni

 10 kertaa Heilutukset

10 kertaa Kyykky+veto

5 kertaa per puoli Kyykky+ olkapäätyöntö

10 kertaa Kulmasoutu kahvakuulalla

4 kierrosta mahdollisimman nopeasti tehtynä. Liikkeestä vaihdetaan toiseen, eli ensimmäistä liikettä 10 toistoa, sen jälkeen toista, sitten kolmas ja sitten neljäs.

Salilla oli tällä kertaa toinenkin treenari, joten en kehdannut puhua mitään videolla haha!

kahvakuula

Pirtsakkaa treeni -ja muutenkin viikkoa sinne <3.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (3)

 1. ilari

  thanks tää ol isimmpeli nnäkönen olin tuolla uimalan salilla niin siellä oli noit kahvakuulii enkä niillä oo tehny koskaan juttui ja sit siellä ol ivanhoi ukkoi vetämässä jtoai ni en sitten ess kysyny miten tällä voi tehä kokeilin yehn jtun ja ku ei luonnistunu niin tunsin itteni tyhmäksi ja laitoin ne taks nurkkaan mut nyt näki sitä liikettä vai ktuli mileen et toi oli liain kevyt sulle?.

  ja ittee asiasas se ol iufo sali ku nse missä seisotaan ja mennään kyykkyyn laite painoineen oli sellanen häkkyrä ja en päässy hyvään asentoon ja tunt uselässä huonolle nii nvärä asento aj en tienny mtie nsitä muutetaan nooh jeppis tosta sai sitä näkö önyt 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Heh joo se on kieltämättä kiusallista käydä salilla jos ei tiedä yhtään mitä tekee, nimimerkki omat alkuajat salilla :D.

   Kuula on tuossa 8kg, yhden käden nostoihin sopiva, mutta pariin muuhun liikkeeseen liian kevyt. Tuo olikin ensimmäinen kierros, ja painoa kannattaa kierrosten mukana nostaa ylemmäksi 🙂

   Kiitos kommentista ja eikun kokeilemaan kahvakuulatreeniä :)!

  • ilari

   nojoo toi kahvakuula kyl oli uus ku etin ihan perus käsipainoi mut niitä ei sitten ollukkaan ja koitin mennä tolla kyykkyyn mut kun aivomuisti on tottunu siihen isompaan tankoon niin en yhtään osannut tolla vetästä 🙂 mut se mitä tääl tsiigaillu niin just videoista oppii parhaiten ku et joku kirjottaaa et mitä ja pari kuvaa ku siinä ei tuu se koko liike näkyville 😀

   joo se näytti et se ol i liian kevyt eikä antanu sulel vastustusta .9

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.