Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

NIKE LUNAR LUX TR

Hellurei ja hyvää lauantaita! Olin edelleen niin järkyttynyt blogimaailman paskuudesta,että vedin lonkkaa suosiolla eilisen päivän kirjoitushommista. Toivon todella, että ihmiset heräisivät todellisuuteen ja oppisivat käytöstapoja.

Meillä on menossa nyt hieman erilainen viikonloppu,posotettiin eilen muksun kanssa kahdestaan linja-autolla siskoni luokse Kajaaniin muutamaksi päiväksi. Elämys Eetulle, hän kun ei ole Suomessa linkillä aikaisemmin kulkenut :). Jätin järkkärin tarkoituksella kotiin ja olen täällä kännykän ja tabletin varassa. Lomaa blogikuvaamisesta.

Instagramin puolelle olen lisännyt silti viikonlopusta kuvia, ihan eristyksissä en sentään halunnut olla hih.

nike

Mutta takaisin otsikkoon. Ostin pari kuukautta sitten pitkään haluamani Niken airmax theat. Jouduin valitettavasti palauttamaan ne samointein, kengät kun ei istuneet lainkaan. Ennen kapea, pieni 37 kokoni on muuttunut räpylämmäksi ja kenkien lestit pitää olla leveämmät. Olin varma muidenkin Nike kenkien olevan väärän malliset koivilleni, mutta ehei:

NIKE LUNAR LUX TR

TP5D4538

TP5D4540

Leveälle lestille sopivat Niken kengät <3.

TP5D4546

TP5D4540 TP5D4543

Nyt saadaan kenkäsamistella Eetun kanssa kun kummallakin on mustavalkoiset Niket hih. Lunarit myydään fitnesskenkien nimellä,mutta itse olen käyttänyt ihan käyttökenkänä rennommassa pukeutumisessa. Sanomattakin selvää,että nämä on todella ihanat jalassa -niin pehmeät ja joustavat  <3.

Käytätkö treenikenkiä normaalissa pukeutumisessa?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.