Näistä asioista olin kiitollinen viime viikolla

Välillä on hyvä pysähtyä ja miettiä niitä kivoja juttuja. Varsinkin silloin jos elämässä on meneillään kökköjä juttuja. Tässä postauksessa kerron kivoja juttuja viime viikolta.

Näistä asioista olin kiitollinen viime viikolla;

  1. Ratsastaminen ja heppahommat. Olen niin onnellinen kun aloitin uudelleen ratsastusharrastuksen <3. Uutena juttuna siihen liittyen on se, että olen käynyt ratsastamassa ystäväni siskon ylläpito islanninhevosella. Heppa on nimeltään Olivia ja hän on aivan ihana. Olivia on vasta 5-vuotias eikä osaa vielä kunnolla esim.laukannostoa, mutta hän on niin symppis. Menin hepan kanssa ensimmäisenä esim. ravipuomeja ja Olivia on niin innokas kokeilemaan uusia juttuja. Siinä vaan korvat hörössä meni puomit ihan kuin tuosta vaan, vaikka ei koskaan ollut niitä ennen mennyt. Myös etuosakäännöstä kokeilin ja senkin heppa meni vaikkei koskaan aikaisemmin ollut sitä tehnyt.

Myös kummatkin lapseni on ratsastanut Olivialla. Esikoinen meni raviakin todella hienosti, Eetulla on aivan mahtava tasapaino. Neiti 2-vee on ratsastanut myös muutaman kerran ja hän rakastaa hevosia ihan tosi paljon.

Ratsastuksen lisäksi on ollut ihana ihan vaan olla ja heppailla. Harjata, laittaa satula+suitset ja karsinan puhdistaminenkin on tuntunut niin kivalta vuosien tauon jälkeen.

2. Esikoisen synttäreillä oli niin kiitollinen olo miten paljon sällin kavereita paikalle tuli. Vain yksi perui tulonsa, mikä on ihan huippujuttu! Joskus on flunssaa, tai pahimmillaan on käynyt lasten synttäreillä niinkin ettei tulekaan vaikka on ilmoittanut pääsevänsä. Mikä on maailman huonointa käytöstä.

3. Olin myös niin kiitollinen kun sain itse kaverilta ihanat 30-vuotislahjat; keltainen naulakko, kori, kortti ja auringonkukka <3. Olen jo pitkään manaillut kun avaimet häviää koko ajan, mutta nyt niille on naulakko ja just miun näköinen. Ihan huippua!

4. Huomasin, että sekä välikausikengät että kumpparit oli mennyt lapsella pieneksi. Jaiks. Äkkiä facebookin lastenvaateryhmään ja sieltä bongasinkin myynti-ilmoituksen pojalle mieluisista batman kumppareista. Samalta myyjältä löytyi vielä välikausikengätkin joten sain 20e:lla sekä kumpparit että välikausikengät. Ai että olin niiiin fiiliksissä! Kirpparilöydöt tuottaa iloa aina ja varsinkin kun kummatkin oli erittäin tarpeellisia. Vältin live-kirpparikierrokset tai uutena kalliilla ostamisen.

5.  Meidän 2-vee on ruvennut juttelemaan ihan älyttömästi, mikä on huippua <3. Niin ihanaa miten neidin kanssa voi oikeasti kommunikoida jo ihan täysin. Ei ole kyllä tippaakaan ikävä vauva-aikaa kun piti miettiä mitä hitsiä tuo inahdus nyt tarkoittaa tällä kertaa. Puhe on ottanut todella paljon harppausta eteenpäin.

6. Sain synttäriaamupalan sänkyyn vähän myöhässä kun juhlimassa kolmekymppisiä olin silloin Kuopiossa. Täytetty bagel, porkkanakakku ja suklaamoussea. Nam!

7. Apua tämän meinasin unohtaa; Greyn Anatomiasta alkaa uudet jaksot! Apuaaaa miten ihanaa :D! Aloitin katsomaan sarjaa vauvavuoden loppupuolella ja koukutuin niiiin täysillä. Katsoin hullun monta jaksoa aina putkeen ihan höperönä.

Kivaa keskiviikkoa ja suosittelen teitä muitakin välillä pysähtymään ja miettimään mistä asioita on kiitollinen. Aina asioiden ei tarvitse olla maata mullistavia, vaan pienetkin jutut voi tuottaa iloa ja kiitollisuutta.

Lue myös

Positiivisuus on perseestä?

Viikon 5 positiivista

Voiko liika positiivisuus olla haitallista?

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *