Näin juhlin kolmekymppisiä!

Mä oon kolmekymppinen, oon kolmekymppinen. Takana on luja putki rilluvuosien. Olen kolmekymppinen, kolmekymppinen. En oo enää sinisilmäinen, mä oon kolmekymppinen.

Täytin tänään pyöreitä ja olen nyt 30-vuotias. Olen välillä kriiseillyt asiaa ihan hirveästi, mutta nyt on ihmeen ok fiilis. Kolmekymppinen ei ole ikäloppu ja vaikka en ole saavuttanut mitään hienoa uraelämää, olen tavoittanut ja saanut perheen. Moni tässä iässä ehkä vasta miettii perheen perustamista. Olen 30-vuotias kahden lapsen äiti joista toinen on 6 -ja toinen 2-vuotias. Se on kuitenkin hieno saavutus eikä mikään itsestäänselvyys.

Viikonloppuna menin ystävien kanssa toiseen kaupunkiin jonne ajettiin yhdessä autolla. Käytiin ensin Prismasta ruokaa ja juomaa jonka jälkeen mentiin asunnolle joka vuokrattiin airbnb:n. En ollut aikaisemmin koskaan majoittunut airbnb:n kautta ja oli kyllä todella hyvä ensikokemus! Asunto sijaitsi Kuopion keskustassa hyvällä paikalla. Alakerrassa oli kauppa ja keskustaan oli ihan lyhyt matka. Huoneisto oli vanhassa kerrostalossa ja oli täynnä ihania yksityiskohtia. Kylppärissä oli keltainen kylpyamme! Sen nähtyäni sanoin vitsillä, että täällähän mie sitten nukun. Rakastan keltaista väriä mikäli joku ei ole kärryillä.

Otettiin välipalaa jonka jälkeen alkoi etkoilu ja meikkailu. Oman meikin lisäksi puunailin ystävien kasvoja ja oli ihana tehdä juuri sellaisia girly stuff meininkejä. Normaalisti kotona laittautuessa pitää palvella lapsia meikkaamisen lomassa joten oli niin ihana kun sai puunailla rauhassa.

Teemana meillä oli yksisarviset; hankittiin meidän porukalle yksisarvis pannat jotka keräsikin paljon huomiota hihi.

Etkoilun jälkeen mentiin mökille jonka ystävä oli vuokrannut omia 30-kymppisiä varten. Hengailtiin pelaten juomapeliä, annettiin päivänsankarille pieniä lahjoja ja tehtiin tehtävä jossa kaikki kirjotti lapulle päivänsankarista jonkun positiivisen asian. Eli oli minun ystävän juhlat ja itse juhlin vaan siinä samassa sivussa omia kolmekymppisiä. Pääpaino oli ystävässä eikä haittaa yhtään : Samat tärkeimmät ystävät mukana <3.

Mökiltä ajettiin keskustaan ja käytiin kolmessa eri baarissa. Mihinkään ei tarvinnut maksaa sisälle, toisinkuin Joensuussa pikku räkälätkin maksaa. Yksi asia mikä pisti myös silmään tanssilattialla, että siellä oli oikeasti kunnon tanssimista eikä mitään hengailua tai pölväilyä mitä monesti tanssilattialla näkee.

Tanssin enemmän ku moneen vuoteen yhteensä, veivattiin ihan hulluna. Seuraavana päivänä pohkeet huusi hallelujaa haha!

Juhlin pitkän kaavan kautta kun oltiin melkein 05 tanssimassa jonka jälkeen käytiin vielä pitsaa. Asunnolla oltiin vasta 06 aikaan – sama aika kuin milloin yleensä herään.Voin kertoa, että kun huoneen huoneen luovutus oli kello 12 niin hieman väsytti .

Pystyin syömään tai juomaan ensimmäisen kerran vasta 21 aikaan illalla. Siitä huolimatta kävin lasten kanssa leikkipuistossa ja vesisateessa metsässä kävelyllyä. Eihän krapulapäivät ole samanlaisia kuin ennen lapsia, mutta ei se ole oikeinkaan jos lapset joutuisi kärsimään kun Äiti on hankkinut itse aiheutetun huonon olon.

Tämä oli ensimmäinen kerta lasten syntymän jälkeen kun olin jossain muualla yötä ilman lapsia ja ilman miestä. Oli hemmetin hauskaa ja onneksi olkoon 30-vuotias minä!

 

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (1)
  1. Kuulostaa just huipulle! Kyllä se vaan tekee hyvää olla välillä muualla yötä kuin kotona 🙈 Vaikka se olo mikä tulee nykyään on ihan järkky 😳Mulla oli 30v yhteissynttärit kaverin kanssa aivan upeassa tilassa 😍 Mun synttäripostaus löytyy täältä https://lovebeyondwordsblog.blogspot.com/2019/04/hellapoliisin-juhlatila-on-moderni-ja.html?m=1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *