Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Näin sain mustat silmänaluset vaaleammiksi!

Miulla on luontaisesti tummat silmänaluset plus niitä pahentaa vielä huonot yöunet. Tummat silmänaluset saa näyttämään heti väsyneemmältä ja vanhemmalta. Miten mustat silmänaluset pois?  Tummat silmänaluset pois ? Miten saada mustat silmänaluset vaaleammiksi? Voin kertoa, että monen monta googlettelua on tullut tehtyä. Olen testannut hurjat määrät erilaisia peitevoiteita,  mutta meikki vain peittää virhettä -ei poista sitä. Unelmana olisi saada iho pysyvästi vaaleammaksi. Pysyvyydestä en osaa sanoa, mutta olen nyt käyttänyt reilu kuukauden silmänympärysvoidetta jolla sain mustat silmänaluset vaaleammiksi!

Ennen

Jälkeen

Tuotteena käytin Nu Skinin tru face ideal eyes silmänympärysvoidetta.

Kokemuksia Nu Skinin silmänympärysvoiteesta en pahemmin googlettemalla entuudestaan löytänyt suomalaisilta sivuilta, joten tässä oma kokemukseni Nu Skinin silmänympärysvoiteesta. Toimi kyllä!

Olin itseasiassa aika yllättynyt kun katsoin ennen-jälkeen kuvia, positiivisesti nimittäin! Jotenkin kun sitä omaa pälliä joutuu joka päivä peilistä katsomaan, muutoksille tulee helposti sokeaksi. Kyllähän nuo mustat silmänaluset on selkeästi vaalentuneet. Tummuutta ja verisuonia vielä näkyy, mutta paljon vähemmän. Ennen-jälkeen kuvilla on eroa n. kuukausi. Otin ne samassa kohdassa luonnonvalossa, en muokannu muuten kuin rajasin kuvan.

Silmänympärysvoidetta annostelin vähän liian rankalla kädellä, tuubissa on vielä ainetta jonkinverran, arvioisin sen riittävän vielä 3-4 viikoksi. Tuotteen hinta oli n. 40e ja ostin sen Nu skinin jälleenmyyjältä.

Halusin ostaa silmänympärysvoiteen testiin ennen kodinhoidontuelle siirtymistä, silloin varmasti pihistelen ja käyttelen edullisempaa tuotetta. Seuraavan kerran kunhan ostan tätä, niin pitää malttaa annostella tuotetta pienempi määrä jotta voide kestää pidempään.

Lue myös; Nu Skin ripsiväri (tämä on ihan best, muita en enää käytä)

Huulia kasvattava kiilto

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.