Näin sain ihon paremmaksi

Huomasin peiliin katsoessa, että ihon sävy on hieman tasoittunut ja yleisestikin iho näytti paremmalta. Edelleen on isot ihohuokoset ja tummat silmänaluset, mutta iho on paremmassa kunnossa kuin moneen vuoteen.

Koostin tähän postaukseen meikittömiä, ilman filtteriä laitettuja kuvia sekä tuotteet joita olen viimeaikoina käyttänyt.

Yksi isoin muutos on se, että olen siirtynyt tuplapuhdistukseen. Ensin meikki pestään pois öljypuhdistusaineella joka oikein ”sulattaa” meikin ja vasta sen jälkeen puhdistetaan iho. Virheeni oli pitkään se, että pesin liian tujakalla puhdistusaineella joka kuivatti mutta ei puhdistanut tarpeeksi.

Öljyputsarina käytin ensin korealaista öljyputsaria jonka sain Bearelin kautta yhteistyönä ja se loputtua ostin luonnonkosmetiikka olevan avril- merkkisen hyvän ja halvan öljyputsarin. Tuoksu on ihanan raikas ja hieman sitruunainen.

Öljypuhdistuksen jälkeen pesen ihon Mary Kayn timewise 4-in-1 puhdistustuotteella. Tutustuin tähän seuraajan laitettua viestiä olisinko kiinnostunut kokeilemaan Mary Kayn tuotteita ja tottahan toki olin! Uusia tuotteita on ihana testailla. Timewise on yksi Mary Kayn suosituimpia puhdistusaineita eikä suotta. Jo pieni määrä riittää hellään, mutta tehokkaaseen puhdistukseen. Tilasin juuri toisen tuubin tätä.

Syväpuhdistukseen käytän eniten näitä kahta tuotetta;* the skin housen pore tightening clay pack savinaamiota sekä Nu Skinin polishing peel kuorintaa. Laitan nämä peräkkäin eli ensin savinaamio ja sen pestyä laitan kuorinnan. Käytän tätä komboa n. 2 kertaa viikossa.

Savinaamio imee epäpuhtauksia ja sen jälkeen laitan Nu Skinin överitehokasta kuorintaa. Muistan sen WOW efektin kun kokeilin tätä ensimmäistä kertaa: nenän mustapäät ja kohoumat oli poissa.

keskimmäisessä iho ihan eri kunnossa,tämä otettu muistaakseni 3-4-vuotta sitten.

Meikkipohjan tekeminenkin on nyt helpompaa kun iho on tasaisempi :). Iho ei myöskään rasvoitu niin voimakkaasti kuin ennen. Työpäivän jälkeen pohja ei ole todellakaan enää priimaa, mutta paljon parempi kuin vaikka pari vuotta sitten.

Ihoni on nyt 30-vuotiaana paremmassa kunnossa kuin parikymppisenä.

Siinäpä omat keinoni jolla sain ihon kunnon paremmaksi. Kivaa perjantaita tyypit!

*saatu

Kommentit (2)
  1. Hienoa, että olet saanut ihon noin hyvään kuntoon! <3
    Yksi mikä siihen vaikuttaa myös, on sitruunavesi, jota juot. 😉 Eteerinen öljy kulkeutuu jokaiseen soluun ja sitruuna on todella puhdistava.

    1. Totta, pitääkin muistaa tilata sitä lisää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *