MUHKEAT BANAANILETUT

Kirjoitin banaanilettujen reseptin tänne aikaisemminkin, mutta nyt kokeilujen kautta löysin vielä paremman kombon joten halusin ehdottomasti tulla kirjoittamaan siitä teillekin!

muhkeatbanaaniletut

Tarvitset

1 ison banaanin

2 kananmunaa

1dl kaurahiutaleita

Ripsaisu kardemummaa

(Marjajauhetta)

Paistamiseen voita

 

Ohje on niinkin yksinkertainen, kuin riko munat kulhoon ja lisää kaikki muut perään. Sekoita kuohkeaksi vatkaimella. Anna taikinan turvota hetki (n.5-minuuttia) ja paista.

Kaurahiutaleet tuo rakenteeseen kuohkeutta ja ruokaisuutta. Voit paistaa joko pikkulettusia, tai kuten me yleensä, isoja. Paistaessa ota huomiooon, että kaada keko pannulle. Älä sörki lettua lastalla ennenkuin pinnassa näkyy kuplia. Jos lähdet kääntämään liian aikaisin, on tulos yksi sössökasa. Nim. kokemusta on. Lettutaikinaan sekoitan monesti myös marjajauhetta sekä kardemummaa jotka tuo oman säväyksen -sekä marjajauheen ansiosta terveellisemmän ravintosisällyksen kuin perinteisessä banaaniletussa.

banaaniletut

Viikonloppu meni taas kuin siivillä. Miehellä oli synttärit ja vein aamiaisen perinteisesti sänkyyn. Menynä oli hänen toiveestaan riisipuuroa sekä karjalanpiirakkaa lohella vuorattuna. ”En keittänyt puuroa pohjaan, mutta muovikupu sen sijaan suli vähän levylle” Tiina keittiössä vol 143 hah! Synttäritouhujen lisäksi käytiin Joensuun perinteisillä Joulumarkkinoilla ja mukaan tarttui mm. lakuja ja konjac sieni.

Suosittelen kokeilemaan postauksessa olevaa banaanilettua, meidän perheen vakio :)!

Kivaa viikon alkua <3

 

ps.s muistutus Petra olisitko yhteydessä PIXI arvontaan liittyen

Petra 3.12.2016 at 15:10

Pixi Glow Mud Mask ja beauty sleep cream ☺️

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

 

Kommentit (5)
  1. SYÖMINEN ILMAN NIPOTUSTA - Fit Fat Mama
    3.4.2017, 21:05

    […] MUHKEAT BANAANILETUT […]

  2. TOP 10 ELINTARVIKKEET - Fit Fat Mama
    10.7.2017, 07:30

    […] MUHKEAT BANAANILETUT […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *