Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

MOI FITFASHION!

Täällä ollaan! Paluumuuttaja tervehtii. Kirjoitin täällä aikaisemminkin, kävin välissä olemassa Kaksplussan portaalissa kunnes tuli ”koti-ikävä” ja täälläpä minä napsuttelen -jee!

Simple the best, olen taipuvainen jaaritteluun ja ylipuhumiseen joten ajattelin pitää ensimmäisen postauksen ihan simppelinä. Vähän ajatuksen virralla faktaa kuka se täällä oikein onkaan, kertausta entisille ja uutta uusille.

ddaa (63)

Moi mie olen siis Tiina 26-vuotta. Ikinä ei pitänyt mennä naimisiin ja lapset oli yäk, mutta kuinkas kävikään. Pöydällä tanssiminen bisseineen vaihtui puntteja heiluttelevaan perheen Äitiin, joka on paras päätös elämässäni. Jo raskausaikana päätin, että aion myös säilyttää oman minuuteni ja siinä päätöksessä olen pysynyt. Treenaaminen ja itsestään huolehtiminen kiinnostaa silti.

Olen vähän söhlä jolta tippuu kädestä kaikki tavarat, joka kuolettaa kukat ja tekee kirjoitusvirheitä. Blogimaailma on liian sliipattu ja tykkään itse tuoda joukkoon myös sitä kontrastia. Välillä veetuttaa, mutta ärrimurrikeksien syömistä olen vähentänyt ja blogi on pääsääntöisesti positiivinen paikka. Miut valittiinkin töissä vuoden positiivisemmaksi hihih!

En harrasta yliniuhotusta treenien tai ruokailujen suhteen. Treenaan, koska tykkään siitä ja haluan voida sekä näyttää, jos ei hyvältä, niin ainakin paremmalta kuin ihan pöhönä. Tuntea itseni hyvässä omassa kropassa.

fitfatmama

Elän ruuhkavuosia ja aikamoista oravanpyörää, olen herkkä stressaamaan ja ylisuorittamaan joten paletin pyörittäminen on välillä aikamoista. Bloggaaminen on kiva luovuuden käyttö väylä.

Kirjoitan lifestyle/treeni/perhemateriaalia. Aloitin kirjoittamisen aikalailla perhe ja treeniteemalla, mutta aiheet ovat siitä laajentuneet. Olenhan ihmisenäkin muuttunut parin vuoden aikana jonkin verran. En halua lokeroida itseäni liikaa.

Rakastan kaikkea kaunista ja tyttömäistä höpsötystä, mutta kynsilakankin siististi laittaminen on välillä haastavaa. Miulla oli pidennykset ja ripsienpidennykset, mutta kyllästyin koko settiin ja aloitinkin vuoden puhtaalta pöydältä kun otin kummatkin pois. Vaalensin hiuksia mustista näihin longbobeihin pari viikkoa sitten ja tykkään kyllä. Alkuvuoteen kuului myös blogi muutto ja kaappien raivaus, fressausta sitä tehden siis.

fitfatmamafitfashionissa

Niin ja ensimmäiseen kappaleeseen palaten, perheeseeni siis kuuluu mieheni Tuomas ja meidän perheen minimies Eetu 2½ vuotta.

Olen pahasti sokeririippuvainen. Jos otan yhden karkin, syön koko pussin. Kukaan ei uskoisi miten tälläiseen 157cm taskurakettiin mahtuu aikuisten oikeasti paljon mässyä.

ddaa (62)

Tervetuloa mukaan, toivottovasti tykkäätte <3! Ja toivottovasti entiset löysitte mukaan! Ulkoasu vaatii hieman fiksausta ja bloglovinin seurantanappi pitää päivittää joten seuraaminen on helpointa FACEBOOKIN kautta.

Sisällön siirtäminen ei mennyt niinkuin strömsössä, uusimmat postaukset on vasta siirtymässä tänne. Joten aikamoista throw backia kun ensimmäisenä näkyy 2014 vuoden postaukset hih.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA

Kommentit (18)

 1. Liisa

  Jeee sainpahan tän taas vaihettua. Musta tuntuu et vaihtelen sun osotetta bloggeriin koko ajan, hehe :DD
  Mulla ainaki lävähti tonne myös sun kaikki vanhat postaukset tässä osotteessa, koko bloggeri on fit fat mamaa täynnä!!:D
  Ihania kuvia, ja toi tukka on nii ihana! <3

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Heh no joo onhan tuo muuttunut muutaman kerran :D. Kiva että sait vaihettua ja kiitos, tykkään itekin tästä lyhemmästä mallista 🙂

 2. Outi Karita

  Jes, kiva kun tulit takas tänne 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiva tulla takasin :))

 3. Jonna

  Tervetuloa takaisin <3

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitti <3

 4. henna

  näytät todella upeelta! 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Oi kiitos Henna, tulipa kiva mieli 🙂

 5. Maaria | HULIVILINI

  Mukana tultiin jee! 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Jippiii :)!

 6. Milla

  Nää kuvat ovat kyllä ihanat, todella kauniilta näytät! 🙂 Raikas tyyli. <3

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Oi kiitos Milla <3 :). Tykkään musta-valkokombosta kyllä ite paljon, simppeli ja omaan tyyliin sopiva 🙂

 7. Anna

  Tervetuloa takaisin! 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Anna, kiva tulla takasin 🙂

 8. Johanna

  Onnea uuteenvanhaan blogikotiin 🙂 Kävin lukemaan vuoden 2014 postausta uutena, vähän ihmettelin miten tukka ei ihan täsmää 😀 Uudet hiukset on muuten nätit!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Johanna :)! Joo oli aika throw back, nyt onneksi tuli uudetkin postaukset mukaan 😀

 9. KYSY FIT FAT MAMALTA – Fit Fat Mama

  […] juuri, etten ole FitFashionille paluumuuton jälkeen tehnyt kysymyspostausta. En tiedä onko se jo vähän old schoolia, mutta […]

 10. BLOGI 4-VUOTTA! – Fit Fat Mama

  […] Päätin irtisanoa itseni Kaksplussalta ja pyysin päästä takaisin FitFashioniin. Suurin syy oli se, että bloggaaminen rupesi tuntumaan liikaa työltä ja olin kadottanut sen ilon. Kirjoittaminen tuntui vain suorittamiselta. Kaksplussalla myös sain paljon enemmän paskaa niskaan lukijoilta, eikä kävijämäärät nousseet samalle tasolle mitä ne FitFashionilla olivat. Minut toivotettiin lämpimästä tervetulleeksi ja palasin tänne maaliskuussa 2016. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.