Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

MITÄ TEIN KUN EN BLOGANNUT?

Noniin täällä taas!  Pidin tosissaan viikon blogi taukoa, tai siis en postannut viikkoon. Onnistuiko blogiloma? Mitä oikein tein kun en postannut? Metatyötä, eli sellaista joka ei blogin lukijoille välttämättä tule ilmi tuli kuitenkin tehtyä.

Lähetin yhteistyökumppanille laskun. Hoidin verokorttiasiaa. Vastasin mahdollisen yhteistyökumppanin sähköpostiin. Lähetin myös pari muuta sähköpostia.Tein kotijumpan ja sain siitä idiksen postaukseen. Kirjoitin sitä heti jumpan jälkeen luonnoksiin. Tein myös toisena päivänä kotijumpan ja kirjoitin senkin luonnoksiin.  Otin muutamista tuotteista kuvia mahdollisia postauksia varten. Kävin postista joululahjan pr-toimistolta. Laitoin instaan jonkinverran kuvia sekä instastorieta käytin jonkin verran.

En postannut, en laittanut throw back linkkejä, en linkittänyt blogin facebookiin, instaan tai facebook blogiryhmiin postauksia. En kiirehtinyt minkään tekemistä, jotta ennättäisin kirjoittaa. En kyylännyt niin usein sähköpostia, instaa tai kommentteja. En näprännyt ihan niin paljoa puhelinta kuin normaalisti.

Kun olin Eetun syntymän jälkeen pikkujouluissa

Mitäs muuta postaamattomalla viikolla. Aamuisin oli kiva köllötellä ilman kännykkää. Postauspäivät miulla on yleensä maanantai, keskiviikko ja perjantai ja niinä päivinä heti aamusta lisään instaan kuvan postauksesta ja facebookiin linkin uusimpaan postaukseen.

Möin pieniä lastenvaatteita. Ja niitä riittää edelleen, hemmetinmoinen savotta. Eetun vauva-aikaisia vaatteita ja Miinan pieniä vaatteita. Mies oli iltavuorossa sen viikon ja lasten nukutuksen jälkeen katsoin salkkareita, luin lehtiä, etsin Miinalle ja Eetulle vaatteita netistä. Tein joululahjaostoksia netistä sekä itselle muutamia black friday löydöksiä. Testailin miehen uutta kameraa, vielä on opettelemista mutta hyvältä vaikuttaa. Canon vaihtui Fujifilmiin.

Lauantaina miulla oli ystävien kanssa pikkujoulu jonne otin Miinan mukaan. Askarreltiin joulukortteja, syötiin puuroa ja muita joulujuttuja ja vaihdettiin pikkujoululahjoja. Rauhallisella meiningillä oli muutkin. Eli ei rimpsa pikkujouluja tällä kertaa. Eetunhan vauva-aikaan olin pikkujouluissa kun hän oli kuukauden nuorempi kuin Miina nyt. Silloin ihan rimpsameiningillä.

Kivaa olla täällä taas <3

Lue myös : Mamman saleilua ja pikkujouluja , Bloggaajien pikkujoulut x 2

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.