Mitä tein työpäivän jälkeen viime viikolla x 4

Arki menee hirmuista vauhtia ja päätin viime viikolla ottaa ylös juttuja; mitä tein työpäivän jälkeen. Mies oli iltavuorossa, joten hain lapset päiväkodista ja olin heidän kanssaan illan.

Maanantai

Pääsin 16.45 töistä ja hain lapset. Ensin syötiin kotona ja kun esikoinen kertoi katsoneensa pari ohjelmaa ennen päiväkotipäivää päätin ettei oteta yhtään ruutuaikaa. Hengailtiin ilman mitään sen ihmeellisyyksiä. Hupsuteltiin, sekoiltiin, leikittiin hippaa ja pompittiin sängyssä.  Luettiin kirjoja ja jopa raivattiin vähän lastenhuonetta. Oli ihanaa kun kummatkin lapset käyttäytyi kiltisti <3. Esikoisen kanssa on ollut monesti haasteita ja nautin niin niistä hetkistä kun hän on hyvällä tuulella <3. Sanoinkin illalla, että oli kyllä tosi kivaa siun kanssa tänään <3.

Tiistai

Työpäivän jälkeen hain lapset ja käytiin lähikaupasta tuomisia kaverille kun hän oli saanut vauvan <3. Oli vähän huono valikoima, mutta ostettiin vaniljakahvia, c-vitamiini poreita ( väsymyshetkiin ) ,lakuja, mutakakku,tuoreelle iso-siskolle Taaperon keksejä, sekä kortin johon kirjoitin sen olevan samalla lupaus viedä heidän isompi lapsi joku kerta puistoon jotta tuore tuplamamma saa olla vauvan kanssa kaksin. Syötiin kotona ja laitoin lahjapussiin vielä Miinan vauva-aikaisen 50cm bodyn. Mentiin katsomaan alle 2-viikon ikäistä vauvaa ja oi että tui tui <3. Pidin pientä tulokasta sylissäkin ja hitsi miten pieni ihanuus hän olikaan. Syötiin kakkua, juotiin kahvia, Taaperot leikki ihmeen kiltisti ja kahvihetki keskeytyi ehkä vaan 3-kertaa :D.

Keskiviikko

Pääsin 16.30 töistä, hain lapset ja mentiin kotiin syömään. Lähdin lapset mukana auttamaan kaveri muuttohommissa. Esikoinen katsoi puhelimella pari ohjelmaa ja meni sitten kaverin naapurin lapsen kanssa leikkimään. Miina leikki perheen lasten leluilla ja sain ihmeen hyvin keskittyä tavaroiden kantamiseen. Juotiin muuttokahvit herkkujen kera ja 19.00 jälkeen ajelin vielä keskustaan hakemaan Nu Skinin jälleenmyyjältä pari tuotetta jotka ostin.

Torstai

Hain lapset päiväkodista ja ajettiin suoraan keskustan kirjastoon. Pärräiltiin siellä n. tunnin verran ja mukaan tarttui mm. cd-levyjä seuraavan päivän Kajaanin automatkaa varten ja äänikirjoja. Kotona tutkittin ennen iltahommia uusia kirjoja ja katsottin mitä lapsesi tekisi ohjelmaa.

Perjantaina olikin vapaa ja ajelin lasten kanssa Kajaaniin siskon luoksi. Oli aika tapahtuman täyteinen viikko. Vaikka tykkään mennä ja tehdä, niin normaalisti ei ihan noin montaa touhua ole työpäivän jälkeen.

Kuvat on eiliseltä; työpäivän jälkeen leikittiin neidin kanssa hetki nukella jonka jälkeen hän halusi laittaa uimapuvun puoliksi päälle. Kikatellen hän juoksi ympäri asuntoa uikkari puoliksi päällä 😀 <3. Esikoinen leikki kaverinsa kanssa pitkän ajan ulkona. Hain hänet syömään ja ruuan jälkeen kävin lasten kanssa poimimassa vadelmia. 5-veen toiveesta tehtiin vadelmista sitten muffinseja jotka maistui kummallekin lapselle kivasti.

 

Mitä mieltä tälläisestä postauksesta? Kiinnostaako nähdä joskus meidän toinenkin työpäivän jälkeinen mitä tehtiin-postaus :)?

 

Lue myös

Tavallinen tiistaipäivä

Arkivapaa meidän kanssa

Lapsen suusta; mikä oli päivässä parasta

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (6)
  1. Joo ehdottomasti kiinnostaa lukea tällaisia juttuja 😊 Jotenkin tuntuu etten itse tee muuta kun ruokaa töiden jälkeen ja jumitun kotiin.

    1. Moikka kiva kun tykkäsit :). Pitää tehdä ensi kerran vastaava kun miehellä on vaikka yö tai aamuvuoroviikko 🙂

  2. inspirations
    8.8.2019, 18:23

    Tämä oli kiva postaus. On hauskaa välillä päästä kurkistamaan sinne arkipäivän juttuihin.

    1. Kiva kun tykkäsit, pitää tehdä toistekin :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *