Mitä tein työpäivän jälkeen viime viikolla osa 2

Kerroin blogissa edellisen kerran mitä tein työpäivän jälkeen kun miehellä oli iltavuoro. Tässä postauksessa viikko meni niin, että kummatkin oltiin aamuvuorossa. Oma aamuvuoroni alkaa 7.45-8.45 välillä vuorosta riippuen ja miehellä 06.

Maanantai

Olin kotona 17.00 maissa. Lapset hyökkäsi heti ulos kun avasin ulko-oven, minihengailun jälkeen ulkona ruvettiin syömään. Syötiin päivällinen, siivoilin viikonlopun jälkeisiä sotkuja ja lapset leikki jotakin. Esikoinen halusi pyöräilemään ja jääkaapista oli vaikka mikä loppu joten löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja lähdin lasten kanssa lähikauppaan. Mies jäi tekemään ruokaa seuraavalle päivälle valmiiksi. 5-vee halusi ottaa hänelle pienen pyörän ja vähän arvelin ettei se ole hyvä päätös. Jätkä välillä polki ja välillä käytti sitä potkupyöränä. Matka lähikauppaan on melkein kokonaan loivaa ylämäkeä, joten matka kesti ja kesti. Autoin sälliä ylämäessä kun ymmärrettävästi hänellä rupesi jalkoja särkemään sitkuttaminen liian pienellä pyörällä. Liekö vastaantulijat katsoneet, että onpa kumma kun lapsella noin pieni pyörä käytössä haha!

Kaupassa käytiin kaikessa rauhassa. Kummatkin lapset sai valita tavaroita, mm. Taapero nappasi luvan kanssa leivän ja esikoinen päätti jogurtin ja mehukeiton. Kaupassa käyminenkin on paljon mukavampaa kun käy ilman kiirettä ja ottaa lapset mukaan toimintaan. Palautin samalla pullot, mutta käyttää kassalla pullonpalautuskuitin.

Oltiin kotona vasta 19.30 jälkeen joten reissussa meni melkein puolitoista tuntia. Kotona luin esikoiselle kirjaa ennen kuin ruvettiin iltahommiin.

Lapset ja mies rupesi nukkumaan n. 20.30 ja jäin itse valvomaan. Tein blogi ja somehommat, katsoin Jane the virgin sarjaa ja menin nukkumaan joskus 00.00.

Tiistai

Kotona olin vaille 17 ja syötiin tuttuun tapaan. Nakkikeittoa ja kummatkin lapset söi jopa aika kiltisti, vaikka poika kyllä onki porkkanoita aika lahjakkaaasti pois keitosta. Ruuan jälkeen kuunneltiin neidin pyynnöstä pari biisiä, Taapero vaati ”ratataa” eli Little Big esittäjän Faradenza biisiä. Joo meillä ei kuunnella pahemmin lasten lauluja haha!

Kuunneltiin parit biisit ja sylittelin samalla neitiä. Soitin kaverilleni ja kutsuin hänet extempore kahville. Hällä oli harrastukseen meno, joten sovittiin miitti seuraavalle päivälle. Pari kaveria jotka ovat myös Miinan kummeja tulivat käymään n. 17.30 jälkeen.

Juotiin kahvia, syötiin kakkua ja Miina leikki uudella palapelillään jonka sai lahjaksi kummeilta. Neiti sai myös hedelmäpatukoita ja pari muuta lasten herkkua joita hän veteli nassuun ihan urakalla. Hän sai myös elämänsä ensimmäisen ikioman kynsilakan ja kaveri lakkasi Miinalta kynnet hihi <3. Esikoinen kävi vähän aikaa leikkimässä naapurin kanssa, sitten polki pyörällä ja meni naapuriin sisälle leikkimään jossain vaiheessa. Naureskeltiin kavereiden kanssa vanhoille kuville yli 10-vuoden takaa missä tanssittiin baaripöydillä :D.

Kun kaverit lähti, luin taas esikoiselle kirjaa ja perus iltapuuhien jälkeen samaan malliin lapset nukkumaan vaille 21.00.

Tein Berliinin loma osa 1 postausta n. 22.00 asti jonka jälkeen laitoin instakuvan, katoin vähän aikaa puhelinta ja iltapalan kanssa katselin sarjaa. Mies meni nukkumaan jo 22.00.

Keskiviikko

Pääsin 16.15 ja lapset oli miehen kanssa ulkona kun tulin kotiin. Hypittiin hetki esikoisen kanssa trampalla kahdestaan ja sen jälkeen syötiin.  Makoiltiin ruuan jälkeen lattialla ja katsottiin yhdessä ruokamainoksia. Jumiteltiin jotain yleistä, käytiin kaupassa, luin esikoiselle kirjaa ennen iltapuuhia. Aika peruspäivä.

Torstaina oli vapaapäivä

Perjantai

Myöhäisin vuoro, pääsin 16.45 ja kotona olin vasta joskus 17.20. Kaveri joka on myös esikoisen kummi tuli käymään n. 18 maissa. Mentiin ulos lapsen ja kaverin kanssa, join samalla kahvia. Kävästiin myös lasten kanssa leikkipuistossa, naurettiin, höpötettiin ja vielä kerran naurettiin. Ystävä lähti ennen lasten iltapuuhia ja normi iltahommien jälkeen tein postauksen insta+facebook jaon. Kun lapset meni nukkumaan katsottiin miehen kanssa sarjaa.

Vaihteleva viikko joka sisälsi sekä ystävien näkemistä että ihan perus iltoja perheen kanssa <3.

Lue myös

Mitä tein työpäivän jälkeen viime viikolla 

Parasta ja paskinta päivässä

Parasta ja paskinta viime viikossa

Kommentit (2)
  1. Uusi lukija ihmettelee: missä välissä ehdit treenata? Entä lenkittää koiran? (Vai onko kuvassa näkyvä koira edes teidän…)

    1. Moi uusi lukija ja tervetuloa :)! Joo koira on meidän, Saajo nimeltään. Miehellä on päävastuu koiran lenkityksestä, toki itsekin käytän mutta mies käyttää eniten. Eilenkin kävivät 10km lenkillä 🙂

      Treenaan kuntosalilla työpäivän aikana ruokatunnilla, kuntosali on n. minuutin kävelymatkan päässä. Muut liikunnat sitten esim. tuona postausviikolla maanantaina lasten kanssa kun menin kauppaan tuli lenkkiä, Pyöräilen yleensä töihin joten siinä tulee treeniä , matka edestakaisin 10km. Sitten käyn ratsastamassa parin viikon välein ja teen kotijumppia youtubesta 🙂

      Leikkipuistossa jos käyn lasten kanssa treenailen siellä ja just tollasta arjen hyötyliikuntaa tulee tehtyä paljon lasten ehdoilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *