Mitä tein työpäivän jälkeen tällä viikolla x 4

Mukavaa sunnuntaita! Askel meidän arkiviikkoon; mitä tein työpäivän jälkeen tällä viikolla x 4

Maanantai

Pääsin 16 töistä ja ajelin hakemaan lapset. Olin pyörällä liikenteessä ja nappasin muksut pyöräkärryyn ja kurvailin kotiin. Syötiin ja lähdettiin etenemään vähän 17 jälkeen. Kaveri oli talon/hevosvahtina tuttavansa luona ja mentiin häntä moikkaamaan. Juotiin kaffet jonka jälkeen lapset pääsi ratsastamaan. Olin niiiiin ylpeä varsinkin esikoisesta kun hän meni ilman talutustakin. Ravikin meni tosi hienosti ja poni teki vielä pari äkkipysähdystä eikä sälli ollut milläänsäkään. Pysyi tosi hyvin kyydissä. Ajettiin kotiin ja lähdin suoraan käyttämään koiraa iltapissalla. Sen jälkeen hehkutin päivää instagram storyssa ja lapset hääräsi jotain omiaan. Oli niin ihana päivä <3. Lasten iltahommat jonka jälkeen tein blogi ja somehommia 23.00 asti. Söin ja katsoin vielä vähän Syke-sarjaa.

Tiistai

Työpäivä kesti 17 saakka. Tulin kotiin ja neiti oli niin känkkäränkkä että. Jokaisesta asiasta hän kiukutteli vastaan ja oli tosi pahalla päällä. Onneksi hän jossain vaiheessa rauhoittui. Syötiin ruoka koko porukalla ja ruvettiin katsomaan Armanin uutta jaksoa. Laitoin samalla pyykkejä ja siivoilin kaaosta. Mies lähti salin kautta töihin. Annoin lapsille iltapalaa ja oltiin jo lastenhuoneessa valmiina nukkumaan mutta sain hirveän inspiksen ruveta imuroimaan joten huristin nopeasti vielä imurilla. Kun lapset nukkui pesin vessan ja päätin etten tee mitään somejuttuja. Koomasin siis suklaakeksejä syöden ja katsoin Sykettä.

 

Keskiviikko

Kotona olin vailla 17. Syötiin ruoka jonka jälkeen mies lähti Taaperon kanssa kauppaan ja mie esikoisen kanssa seinäkiipeilemään. 6-vee harrastaa kiipeilyä ja tällä kertaa halusin itsekin kokeilla. Oli niiiiin siistiä! Mies tuli taaperon kanssa hakemaan vaille 19, kerettiin kiivetä tunnin verran joka oli juuri sopiva aika. Kotona lapset kylpi ja kävin itse suihkussa. Iltapala, mie nukutin ja mies lähti yövuoroon.

Torstai

Lapsilla oli pitkä hoitopäivä kun vein ja hain heidät hoidosta. Kotona oltiin 17 maissa ja neiti halusi heti kuunnella YouTubesta skibidin. Kuunneltiin se ja esikoisen valitsema biisi myös. Syliteltiin Taaperon kanssa ja 6v teki legoja. Ruvettiin syömään päivällistä jonka jälkeen lapset sai katsoa ohjelman. Esikoinen meni meidän huoneeseen katsomaan legoa ja tytölle laitoin Pipsa possun. Istuttiin kainalokkain sohvalla, join kahvia ja luin Me naisia. Ohjelman jälkeen pötköteltiin,pölväiltiin ja leikittiin hetki jonka aikana kummatkin lapset sai pikkuraivarin mutta leppyivät nopeasti. Käytettiin koira pihalla, työnsin rattaita ja sälli ajoi pyörällä. Neiti halusi keinumaan puistoon mutta alle minuutin päästä keinussa rupesi huutamaan joten mentiin kotiin. Luettiin kirjaa jonka jälkeen iltahommiin. Lasten unien jälkeen tein instajutut ja koomasin.

 

Tällä viikolla meni aika kivasti kun oli tekemistä työpäivän jälkeen sekä myös iltoja kun oltiin vaan kotona tekemättä mitään ihmeellistä. Arjen ei mielestäni tarvitse tai pidä olla ihan jatkuvaa sykkimistä, vaan myös niitä iisimpiä hetkiä kotona.

 

Mukavaa sunnuntaita sinne ja toivottovasti teillä on ollut kiva viikko <3.

 

Lue myös

Mitä tehtiin työpäivän jälkeen viime viikolla

Mitä tein työpäivän jälkeen viime viikolla osa 2

 

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (4)
 1. Kiitos postauksesta, on tosi kiva päästä kurkistamaan teidän arki-iltoihin!:) Helposti somea selatessa voi saada sellaisen kuvan, että kaikkien muiden arki on täynnä aikaa ja huippukokemuksia, vaikka yleensä meillä kaikilla se hyvä arki rakentuu rutiinien ja pienten kivojen juttujen ympärille 🙂
  Ihanaa, rentouttavaa sunnuntaita <3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. Moi Ida ja kiva kun tykkäsit :). Meillä on tietyt jutut aina rutiinia, just iltahommat jne, mutta sitten joinakin päivinä on menoja 🙂

 2. Kuulostaa hauskalta viikolta😊 ootte tosi toimeliaita koko perhe. Me harvemmin arkisin käydään missään iltaisin- lapset haluaa leikkiä omilla leluillaan ja olla vaan….

  1. Kiitos kaima ja mie tykkään kyllä lietsuta työpäivän jälkeenkin :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *