Mitä rakastan itsessäni 2013 vs 2020

Katselin blogihistoriaa läpi ja bongasin vuodelta 2013 haasteen; mitä rakastat itsessäsi? Tässä postauksessa ensin vuoden 2013 vastaukset ja sen jälkeen vastaukset tältä hetkeltä 2020. Katsotaan miten vastaukset on muuttuneet vuosien aikana!

Vuosi 2013

Nämä kuvat vuodelta 2013

1. Positiivisuus

Miun lasi on aina puoliksi täynnä ja yritän keksiä asioista aina niitten hyvät puolet. Eilen mm. hävitin avaimet, tuli kirje että vakuutuksen hinta nousee ja isimiehen ens viikon työvuoro muuttui niin ettei nähdä paljon mitään. Kun avaimet hävisi, ystäväni jolla oli vara-avain tuli käymään ja saatiin vaihdettua pikaisesti kuulumiset. Vakuutuksen voi aina kilpailuttaa ja kuitenkin nään isimiestä päivittäin: joillakin on etäsuhde ja näkevät ehkä kerran viikossa jos sitäkään.

2.  Pituus

Aikaisemmin minuu ärsytti olla näin lyhyt, mutta nykyisin tää on ihan hauskaa. Voi käyttää huoletta korkkareita ja jos ei yletä johonkin tavaraan, voi aina pyytää apua. Pikku-Tiina :ksi  ja Pikku-Myy :ksi on sanottu monet kerrat.

3. Lyhyt vihaisuus

En edes tiedä onko tuo sana, mutta sovitaan että on :D. En osaa olla pitkävihainen ja riitely on muutenkin tyhmää. Tottakai riidat on joskus väistämättömiä, mutta yleensä haluan sopia erimielisyydet nopeesti. Pitää olla tosi Äshouli että jään vihaiseksi.

4. Sosiaalisuus

Olen ns. people person. Tykkään ihmisistä ja tykkään puhua. Monesti miulle on jo sanottukin, että ole jo hiljaa :D. Työssäni saan puhua ja olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ja paljon puhumista on ikävä tälleen äitiyslomalla.

5. Korvat

Haha. halusin keksii jonkun fyysisen ominaisuuden ja korvat tuli ekana mieleen. Tykkään miun korvista, koska ne on pienet eikä mitkäät apina höröt.

Vuosi 2020


1.Aitous

Olen aidosti oma itseni, niin hyvässä kuin pahassa.

2. Halu auttaa

Tunnen aitoa iloa siitä, jos saan autettua ihmisiä. Töissä kun ratkaisen asiakkaan ongelman ja tässä blogi/sometyössä tulee huippu fiilis siitä jos saan autettua ihmisiä antamalla  vertaistukea tai jos saan motivoitua jonkun liikkumaan.

3. Positiivisuus

Rakastan itsessäni edelleen sitä, että olen positiivinen. Vaikka välillä positiivisuus voi olla myös elämää hankaloittava tekijä, itselläni siinä mielessä kun sysään pahan mielen liian nopeasti maton alle ja yritän peittää sen positiivisuudella. Elämä on kuitenkin paljon parempaa kuin yrittää nähdä kultareunuksen paskan keskellä <3.

4. Äitiyteen kasvaminen

Rakastan itsessäni sitä, miten olen kasvanut äitiyteen ja oppinut elämään lapsiarkea. Kuulostaa jotenkin kunnon mamma-vastaukselta, mutta ennen esikoista en ollut vaihtanut edes vaippoja. Nyt elämä on muuttunut niin, että arjessa on kaksi lasta ja koen suoriutuvani todella hyvin. Vaikka on myös niitä todella paskoja hetkiä jolloin kaikille menee järki ja hermot :D.

5. Rentous

Osaan ottaa chillisti monessa tilanteessa, jos vaikka lapset sotkee leipoessa niin so what? Rentous ilmenee myös siinä, että osaan ottaa rennosti kaaoksenkin keskellä (joo jossain vaiheessa menee kuuppa jumiin) ja elää hetkessä. Jos vaikka joku tilanne feilaantuu, voin aika rennosti vaihtaa suunnitelmaa johonkin toiseen. Joissain asioissa ei se ole niin justiinsa asenne on ihan jees.

Sama vastaus oli ainoastaan positiivisuus, vastailin intuiitiolla ja tämähän oli hauskaa!

Missä asiassa rakastat itseäsi?

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *