Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Mitä 8kk ikäinen vauva söi päivän aikana?

Päivän ruoka postauksia itsestäni olen tehnyt useita kertoja, mutta mitenkäs vauva? Mitä meidän kohta 8-kuukauden ikäinen vauva söi päivän aikana?

Aamupala

Kaurapuuroa banaanilla ja puolukalla. Sormiruokana paprikaa ja maissinaksu kun join kahvia.

Lounas

Munakoiso-perunaa ja broilerinjauhelihaa

Välipala

Päärynä-puolukkasosetta

Päivällinen

Makaroni-maissi-kukkakaali-broilerinjauheliha sössöä

Iltapala

Kaurapuuroa banaanilla ja punaviinimarjalla.

Munakoiso-peruna-broilerinjauheliha. Näyttää karmealta mutta uppoo ihan kivasti ja maistelin itsekin niin on ihan jees.

Päivällinen. Sotkin tuohon tissimaitoa sekaan ennen syöttämistä jotta tuli ohuempaa.

Teen pääsääntöisesti itse soseet vauvalle ja toivottiin postausta niistä.Tulen kirjoittamaan kyllä, mutta en ole vielä keksinyt toteutustapaa; teenkö erikseen kirjoitusta mitä hedelmäsoseita olen tehnyt, mitä liha vai ihan yleinen lärpätys miten ylipäätänsä kokkailen minille pöperöitä.

Annokset Miinalla on pieniä, isoimmat setit tuona päivänä upposi välipalalla ja iltapuurolla. Imetän lapsentahtisesti, tissittelyiden määrää en laskeskele :).

Lue myös edellinen postaus; Pois Äitikuplasta kiitos!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (4)

 1. SALLA

  Kiva aihe, ajankohtaista meilläkin. Meillä kohta 6kk:n ikäinen tyttö. Miten Miina nukkuu tällä hetkellä(yö/päivä)? Huomasitko mitään muutosta yöuniin, kun aloitit esim. puuroja tai lihaa ruokavalioon hänelle?

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Meillä menee vieläkin vähän vaihdellen nukkumiset, mutta on kyllä nukkunu paremmin ja pidempiäkin unia kuin versus jossain vaiheessa hän koisi päikkäreitä aina 30min pätkissä. Nyt on posottanut 2tuntiakin putkeen :). Ei oo mitään selkeetä rytmiä unien päikkäreiden suhteen siis. Joskus saattaa aamusta 10 maissa nukahtaa tissille vaikka 30minsaa ja sitten 1h verran myöhemmin, joskus taasen saattaa posottaa niitä pitkiäkin päikkäreitä.

   Miinalla yöt 100% tissiaikanakin oli välillä 2 syötöllä ja niin nykyisinkin, niin ei ehkä oikeestaan oo merkittävää tullu muutosta siihen. Kerran on ollut kokonainen nukuttu yö wuhuu! Mie en yleensä kato kellosta ees ku syötän, tissi suuhun vaan tuiks :D. Ajottain on jotain levottomuusöitä ja sen huomaa sitten omasta olostakin hah:D

 2. Maikki

  Kiva aihe! Mihin aikoihin teillä syödään, onko rytmi kuinka tarkka? Herätäänkö teillä vielä öisin tissittelemään vai onko yösyötöt jääneet kiinteiden myötä? Kamalasti kysymyksiä, mielenkiinnosta kyselen! 😄Meillä 5kk tytteli ja hiljalleen ollaan kans kiinteitä aloteltu. Tuntuis uppoovan ruoka hyvin ja jotain rytmiä tässä pitäis ruokien osalta alkaa miettimään:)

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiva kun tykkäsit :). Ei oo niin tarkkaa rytmiä,paitsi iltapalan suhteen joka on ennen 20.00, nukuttamassa oon Miinaa viimeistään 20.30. Vähän riippuu muut ruuat mihin aikaan noustaan, mihin aikaan Miina nukkuu jne.
   Välipalan ja lounaan saatan ajallisesti vaikka vaihtaa päikseen jos ollaan vaikka jossain lietsuamassa, hedelmäsössöä on helpompi ottaa mukaan kun ei tarttee lämmitellä. Toisen lapsen kanssa oon jotenkin ottanut rennommin nää jutut 🙂

   Joo herää vieläkin syömään, ehkä pari kertaa, joskus vaan kerran. Kerran ollut kokonainen yö, oli vähän whaaat olo kun katsoin kello 7.30 :D.
   Oi kiva että alkaa hyvin maittamaan ruoka teidän neidillä :). Meillä Miinalla ollu pari päivää huonompaa syömistä, oiskohan vihdoin tulossa hammas

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.