Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Missä ammatissa EN voisi toimia

Fit you too blogin kirjoittaja Katri haastoi muutkin FitFashionin bloggaajat kertomaan 10 ammattia, joissa EI haluaisi toimia. Ihan hauska haaste, joten tartutaan siihen! Olen käynyt pelkän ammattikoulun josta valmistuin kotitalousyrittäjäksi. Päivääkään en ole sen alan hommia tehnyt, ysiluokalla hain kouluun koska ”no, kotitaloustunnit on kivoja”. Tyhmää muutenkin kun ysiluokkalaisen pitäisi tietää mikä haluaisi olla isona…Ehkä vauvavuoden aikana keksisin mikä miusta tulisi.

Matikanopettaja

Olen niin surkea matikassa, että ei tulisi mitään. Yläkoulun opettaja toimiminen olisi ihan horroria, nykypäivän nuoret tuntuu käyttäytyvän niin huonosti eikä opettajilla ole mitään valtaa komentaakaan enää.

Lastentarhanopettaja

Jo yhden uhmahuudot pistää laskemaan välillä sataan ja pinna meinaa palaa (ja myös palaa), niin ei tulisi mitään kun ympärillä huutaisi 20 muutakin muksua. En ole muutenkaan niin lapsi-ihminen, vaikka omaa lasta rakastankin. Leikkiä tosin tykkään muidenkin lasten kanssa mieluusti ja leikkipuistoissa ym. tilanteet joissa tuntemattomiakin lapsia, juttelen luontevasti heille. Mutta just sellaiset ryhmätilanteet joissa pitäisi pukea vaikka monta lasta ulos tai sietää huutokonserttia niin huh huh.

Poliisi/Vartija/Portsari

Hei kamoon, kun tälläinen 157cm muikkeli tulisi soosottelemaan ja komentamaan niin eipä olisi kovin uskottavaa.

Lehtimyyjä

Lehtimyyjän hommia olen tehnytkin, tasan 2kk ja 2päivää. Se oli ensimmäinen työpaikkani valmistumisen jälkeen. Pelkkä provikkapalkka ja ainoastaan yksi tuote jota myydä hirveän paineen alla -ei kiitos enää ikinä.

Siivooja

Kotonakin siivoamisessa on haastetta riittämiseen, niin ajatus siitä että tekisi työkseen ei nappaa kyllä yhtään. Toisaaltaan, oppisikohan sitten kotonakin siistimmäksi, eihän sitä tiedä. Siivoojat tekee kuitenkin mielestäni arvokasta työtä ja siinä näkee kyllä hyvin oman käden jäljen.

Rekkakuski/Taksikuski/mikä tahansa joka ajaa autolla paljon

Minun ajotaidoilla ammatiksi ajaminen, no way.

Autonkorjaaja/tietokoneen korjaaja

Olen ehkä hieman kliseinen nainen, mutta en osaa ns. miesten juttuja. Olen tasan kerran yrittänyt vaihtaa renkaita, hermot ja osaaminen loppui jo ensimmäisen kohdalla

Baarimikko

Työskenlin aikoinaan baarissa, mutta tein narikkaa,lipunmyyntiä yms. Niistä tykkäsin todella paljon, mutta tiskin taakse ei ole mitään kiinnostusta. Pitäisi muistaa hitokseen drinkkejä ulkoa, muistaa kuka asiakas oli ensin jne.

Sisustussuunnittelija

Miulla ei ole luontaista silmää sisustamiseen ja vasta viime aikoina se on alkanut edes vähän kiinnostamaan. Muutetaan kuukauden päästä uuteen asuntoon ja moni minun asemassa oleva olisi varmasti tehnyt ja suunnitellut tukka putkella.

Nuohoaja

Pelottaisi mennä katolle kiipeämään.

Kuvat otettu maaliskuun alkupuolella kun masukin oli paljon pienempi. Miun ja Eetun samispaidat on Noshin, minimiehen housut Kappahl:n ja omat housut Vilasta.

Sellaiset tuli ensimmäisenä mieleen. Työskenteletkö itse jossakin ei minulle sopivasta ammatissa?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (4)

 1. Anna^

  Lastentarhaopettaja Joo.. Rakastan omaa lastani ylikaiken, mutta.. Muiden lapset.. En tiiä. Hyh.. Kavereiden lapset menee, kun ne tuntee, mutta sit joku tuntematon tulee lässyttää mulle ni katon, että mist pääsen pakoon tätä pikkusta jotai vaativaa, että koht se parkuu täs just mun edessä ja aapuaaa! 😀 En oo ikinä osannu olla luonteva lasten kanssa, kun pelottaa, että ne menee särki 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Hehe 😀 Joo se on kyllä jos ottaa vaikka jonkun toisen kun oman vauvan syliin nii pelottaa et se tippuu tai jotain 😀

 2. Jemina

  Tää on jotenkin hauska haaste! 😀

  Mun blogissa ehkä yksi henkilökohtaisimmista teksteistä <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/tarina-minusta.html

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Joo noita oli kiva miettiä,tee toki siekii 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.