Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Mikä 30-päivän treenihaaste? Kerro sinä!

Heimoi ihanaiset ja ihanaa perjantaita! Miulla iski tällä viikolla pienimuotoinen morkkis siitä kun en ole nyt kirjoitellut niin aktiivisesti treeni/ruokavalio jutuista. Toisaaltaan ei sellainen väkisin ähertäminen varmaan teistäkään mitään kivaa olisi, mutta motivaatio maanantai on sentään sellainen vakio päivä jolloin blogissa on aina treeni/siihen liittyviä postauksia. Lukijoissa on osa niitä joita ei treenijutut voisi vähempää kiinnostaa ja myös osa niitä jotka niistä tykkäävät. Toivottovasti treenijutuista kiinnostuneet ei ole lähteny kalppimaan, vaikka hirmuisen usein en enää spämmääkään salibeibe matskua. Salitreenipostauksiakin olisi kiva tehdä useammin, mutta tuntuu pöljältä höpöttää esim. treeniohjelmista kun en saa niihin tuoreita kuvia. Käyn yksin salilla ja kännykän kanssa pylly pystyssä lattialla mönkiminen ja kuvakulmien miettiminen ei oikein aina onnistu jos salilla on paljon porukkaa. Yritän ottaa kuvat aina mahdollisimman huomaamattomasti, tosin joskus huvittaisi pitää paitaa jossa lukee ”oon bloggari, otan kuvia. deal with it!” ja räpsiä kuvia niin maan perkeleesti. Hahaa sellanen paita olis muuten aika jees!

Yritänkin keikutella samaan vanhaan tyyliin siinä keskilinjalla enkä tykitä liikaa tietyn genren juttuja, vaan haluan pysyä jatkossakin monipuolisena. Nyt kevään lähestyessä olen innostunut enemmän tyyli/muista tyttömäisistä jutuista, joten niitä on luvassa varmaan hieman useammin. Tykkään kaikesta girly girl jutuista ja olen alkanut lukemaan ja katselemaan mamma/treeniblogien rinnalla enemmän myös lifestyle blogeja.

Juttu karkasi hieman taas ja otsikkoon palaten. Alkuvuosi on treenien suhteen mennyt hieman himmaillen ja olisi kiva keksiä nyt jotain säpinää, potkua persiille ensi kuun ajaksi. Ajattelin heittää pallon teille:

fitt

Minkä treenihaasteen suoritan maaliskuussa? Onko se 30-päivän kyykkyhaaste, reisihaaste, vatsahaaste vai joku muu treeniin/ruokavalioon liittyvä? Heittäkää ehdotuksia viikonlopun aikana ja maanantain motivaatio maanantaissa kerron mitä lähden suorittamaan! Motivaatio maanantaissa sitten blogihistorian ekat persekuvat hahaa! Ei tosin mitään pornotyylistä uu beibe juttua, vaan ihan sivusta otettuja joissa näkyy hieman kehitystä.

Huomenna menen pitkästä pitkästä aikaa kirpparikierrokselle, ihanaa! Toivottovasti tulisi kivoja löytöjä. Sunnuntaina istahdan parturin penkkiin ja laitetaan hiuksia hieman keväisemmäksi. Postailen siitä sitten kuvien kera ensi viikolla! Ensi viikolla näpsyttelen myös sitten meidän uuden arjen kuulumisia;mites ne treenit, kotityöt ja koko muu paketti pyörii kun mamma ei olekaan enää housewife.

Ihanaa viikonloppua ja heittäkää ehdotus: Minkä haasteen Fit Fat Mama suorittaa!

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Kommentit (12)

 1. Nalle Puh

  30-päivän vatsahaaste ois kiva että saisin innostusta ite siihen haasteeseen koska mun piti aloittaa Se jo noin 2 viikko sitten 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Hehe, alottaminen on aina vaikeinta :D.

 2. nimetön

  30pvä ilman gluteenia. Vehnää.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Se olis mielenkiintoista tehä, mutta sitten pitäisi tehä itelle kokonaan omat ruuat :/

 3. äitix2

  Tikis vatsahaaste facebookin/instan kautta

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Katoinkin kun joku kaveri oli laittanu ”osallistuu” siihen, mutta ite haastetta en kattonu, pitää käyä kattoo 🙂

 4. Armi

  Burpee challenge! 🙂 Löysin jostain kuvan ja tallensin koneelle, nyt olen tien päällä mut muistan et kyseisessä haasteessa tehtiin joka päivä burpeita tahtiin 2-4-6-8… Eli joka päivä kaksi lisää eikä taukopäiviä. Burpeiden rakastajana haaste sopii miulle ainakin paremmin kuin hyvin! 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Apuva, se olis ainakin rankka :D.

 5. Rakkaudella, Hannele

  Hei tee se pebahaaste? Vai teitkö jo? Mulla on päivä seitsemän menossa ja peppu on niin helppo pala, ainoastaan vatsoissa ÄRSYTTÄÄ ne tuhannen istumaannousut…

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kyykkyhaasteen oon tehny, mut mikä pyllyhaaste, onks se joku erillinen :)? Vai meinaatko sitä josta mainihin joskus blogissa? Se oli sovellus puhelimessa, en oo tehny vielä :).

 6. Rosalienism

  Ois kiva kun tekisit reisihaasteen. Näkisi tuloksia muun treenin kanssa suoritettuna. Mä tein sen tammikuussa mutta silloin jäi muut treenit vähemmälle niin tulokset ei olleet päätähuimaavia

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Reisihaastetta en ookaan vielä tehny :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.