Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

MIINA 2 KUUKAUTTA

Meidän perheen minimimmi on jo 2 kuukautta vanha. Ihan järkkyä, äskenhän vasta olin synnytyssalissa supistuskipujen vallassa. Tässä hieman meidän neidin kuulumisia ja myös video!

Kun Miina täytti kuukauden, hän rupesi selkeästi enemmän ilmehtimään ja olemaan muutakin kuin pötkylä. Niin hassun näköistä kun sellainen pikkupaketti potkii käsillä ja jaloillaan <3. Sukat lentää aina ties minne, pitäisi ostaa varmaan sukkahousuja enempi ja käyttää niitä.

Miten teillä nukutaan postauksessa kerroin unikuulumisia ja edelleen aika samalla kaavalla. Tosin se erotus, että vauva nukkuu nykyisin meidän keskellä, joten mies on pystynyt nukkumaan samassa sängyssä, eikä ole tarvinnut vierashuoneessa koisia.

Täysimetyksellä mennään ja kasvu on ollut oikein mainiota. Neuvolassa katsottiin paino ja pituus viime viikolla ja päivässä oli tullut painoa lisää melkein 30g. On pitänyt jopa myydä joitain pieniä vaatteita pois. Ne 44cm vaatteet oli isoja vauvan ollessa vastasyntynyt, nyt ne näyttää ihan nuken vaatteilta <3.

Neuvolassa mittojen lisäksi annettiin rotavirusrokote, joka annettiin suun kautta. Hieman vatsaongelmia siitä kyllä tuli, mutta vaikka miten huuto ja itku tuntuu ikävältä sivuoireelta, kaikki suositellut rokotteet todellakin aiotaan antaa lapselle.

Katsekontakti tulee todella hienosti isoilla kauniilla silmillä <3. Isoja hymyjä tulee päivittäin, mutta niin myös isoja itkuja. ”Olen nainen ja voin aina muuttaa mieleni” pätee kyllä myllykkään sopivasti hihi.

Kirjoitin aikaisemmin vauvan yksityisyys asiasta blogissa ja nyt jotenkin koen ”oikeammalta” laittaa Miinasta kuvia ja kertoa hänen juttujaan. Vastasyntyneenä vauva on mielestäni jotenkin ”pyhä”, enkä halunnut hänestä oikein lärpätellä mitään. En jatkossakaan ole mikään vauvaylispämmeri, mutta tuntuu jotenkin oikeammalta.

Tässä vielä höpötys video;

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.