Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Miina 1-vuotta!

Niin se vauvavuosi hurahti ja nyt on aika kertoa meidän Miinan 1-vuotiskuulumiset.

Neiti otti ensiaskeleensa n. vuoden iässä. Kyllä huomaa miten toisen lapsen kohdalla tarkat ajat ei jää mieleen :D. Nyt kun ikää on viikkoa vajaa 1-vuosi 1kuukautta hän on alkanut välillä kävellä töpsytellä pieniä matkoja useammin. Ennätysmatka on ollut olohuoneesta esikoisen huoneeseen. Osaamista kävelyyn siis löytyy,mutta eteneminen tapahtuu kuitenkin enimmäkseen tukia vasten tai konttaamalla.

Nukkuu yöunet omassa pinnasängyssään, josta nostan n.05 aikaisintaan viereen tissille. Pakko myöntää, että pari kertaa olen lipsunut ja nostanut hieman aikaisemmin viereen.

Syö edelleen tissiä ja se on hänen mielestään parasta ikinä. Miun mielestä ei ole kivaa kun paitaa revitään vaikka kassajonossakin..

Normiruokaa syö vaihdellen,välillä neiti nirsoilee aika lailla. Lemppareinta on raejuusto ja avokado.

Sormiruokailu on kivaa ja sotkeminen erityisen hauskaa.

Neiti näpsä rakastaa kenkiä <3. Tuleva kenkäholisti aukaisee viisisataa kertaa päivässä eteisen liukuovikaapin ja ottaa kengät sieltä pois. Kenkiä on myös hauska syödä,kenen tahansa kengät kelpaa.

Neiti yksivee rakastaa eläimiä. Osaa sanoa selvästi ”taajo” eli Saajo meidän koira. Monesti heti herättyään konttailee Saajon luokse,silittelee ja antaa syöttötuolista Saajolle ruokaa mikäli ei enää itse halua syödä. Kirjat joissa on eläinten kuvia kiinnostaa myös.

Miina edelleenkin välillä vierastaa, mutta alkaa olla paranemaan päin. Neiti ei myöskään tykkää jos toinen vauva tulee liian lähelle innokkaasti. Miinan parikin poikaystävä ehdokasta on saanut monta kertaa pakit, kun neiti alkaa huutamaan täyttä kurkkua kun toinen tulee hänen mielestään liian innokkasti lähelle :D.

Sanoista on sanonut äiti,isi,Eetu,Saajo,anna,akka, kenkä. Eniten silti kaikki on äättä.

Kiipeily on kivaa. Varsinkin astianpesukoneeseen ja veljen sänkyyn.

1-vuotisneuvolassa käytiin jossa kaikki oli ok. Miina kasvaa omalla käyrällään tasaisesti sirpukkana. Minimimmi <3.

Hän on hyvin temperamenttinen ja nimensä Miina mukainen tyyppi <3.

Kuvat: Hilla S. Photography

Lue myös:

1-vuotiaan synttärit

Miina 11-kuukautta

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.