Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

MICHAEL KORS MINI HAMILTON

Minimieheen iski elämänsä ensimmäinen vatsatauti, joten blogi oli siitäkin syystä pari päivää hiljainen. Onneksi tänään hän on jo parempi, ikävää katsoa lapsen sairastamista 🙁

Rakastan laukkuja, ja varsinkin pieniä laukkua. Eihän niihin mahdu paljon mitään, mutta ne on vain niin söpöjä <3. Pidemmän aikaa olin googletellut ja youtubevideoitellut Michael michael korsin mini hamiltonia ja kun huomasin sen olevan Cottonissa tarjouksessa, laitoin samoin tein tilaukseen! Cotton on Tampereella oleva merkkitavaroita myyvä liike jonka facebooktykkääjänä olen. Itse liikkeessä en ole koskaan käynyt, mutta tuli niin hyvä ensivaikutelma kyseisestä yrityksestä että ehdottomasti käyn, jos joskus Tampereella käyn. Ei ole siis mitenkään maksettu mainos, itse asiakaspalvelutyötä tekijänä noteeraan voimakkaasti millaista palvelua itse kuluttajana saan mistäkin liikkeestä. Toimitus onnistui nopeasti postituksella ja laukku on mitä söpöin <3.

michaelkorsminihamilton

michaelmichaelkorshamilton

Michael Korsin Hamilton laukut alkaa olla last season, eikä niitä kaupungilla enää näy. Mutta mitä väliä, mie tykkään ja tälläistä miniversiota en ole koskaan kellään nähnyt.Huvittaisi melkein hankkia sille isosisko. Ehkä senkin takia alan lämmitä näille kun ei ole niin yleisiä, eikä hyökkää joka kulman takaa naamalle. Tykkään kovasti selkeästä mallista jota on mahdollista kantaa sekä käsikynkässä, että crossarina.

Valitsin mustan hopeisilla somisteilla. Laukku on saffiano nahkaa, eli se kestää tälläisessä Suomen säässä mainiosti. Kova nahka tai canvas on itselleni parhaimmat materiaalit aktiiviseen käyttöön. Jotenkin arastelen pehmeää nahkaa …siitä syystä laitan vissiin ihanan Alexani kiertoon.

minihamilton

IMG_0258

Niin söpö että en kestä! Kun aukaisin paketin, hyvä etten tititellyt (tiedättekö sen korkealla äänellä sanotun titititii lässytyksen joita vaikka söpöille vauvoille lässytetään?).

Ajattelin tehdä ehkä myöhemmin myös videon jossa näytän veskaa enemmän, sen mitat ja miltä se näyttää päälläni.

Löytyykö teiltä vielä Korsia? Mitä tykkäätte miniversio Hamiltonista <3?

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (6)

 1. Virpi

  Hei voitko vinkata jos laitat Alexan myyntiin! Voisin olla kiinnostunut 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Laitoin sen itseasiassa just myyntiin,laitatko yv:tä facessa tai mailii fitfatmamatiina@gmail.com 🙂

 2. Karina

  Ihana ihana ihanaa !!!!!!!
  Mulla on ruskea large hamilton, kuten varnaan jo tiesitkin 🙂 mut toi mini on niin söpö! Onnea! 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   kiitti, tää on kyllä söpis <3

 3. Johanna

  Nätti on. Itse harkitsin kanssa joskus. Sinulla on ihana asenne, että vaikka on last season niin so what 🙂 Missä oot myynyt Mulberryä? Minulla on yks laukku niin olemattomalla käytöllä, että voisin laittaa eteenpäin. Mutta oon ollut niin typerä etten oo säästänyt kuittia 🙁

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos :). Laitoin muutamaan faceryhmään ja jossain vaiheessa laitan varmaan tori.fi:hin ja huuto.nettiin :). Ite ostin huuto.netin kautta =)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.