MEIKKI FAILEJA

Aloitin meikkaamisen pikkuhiljaa varmaan ala-asteen kutosluokalla. Ehkä, en edes muista. En ole koskaan ollut mikään taituri ja olen mieluummin mennyt sieltä mistä aita on matalin. Nuoruusvuosina meikkaamiseen arkena meni ehkä 5-minsaa. Mattamousse, ripsari ja kulmat. Avot.

Nyt kun ikää on tullut lisää, meininki ei olekaan meikit naamaan minsassa ja menoks. Valitettavasti. Myös geenit vaikuttaa pitkälti ihotyyppiin ja muihin kasvojen ominaisuuksiin, ja kun katsoin vanhoja kuvia, miulla on aina ollut hieman tummat silmän aluset ja isot isohuokoset. Thänks geenit.

Aikaisemmin minua ei edes kiinnostanut kosmetiikka. Kunhan oli jotain millä meikata. Valitsin mieluummin ”kunhan se on halpa” vaihtoehdon kalliimman sijaan.

Koukutuin vuosiksi ripsienpidennyksiin joilla jo entuudestaan laiska meikkaaja sai vieläkin nopeutettua arkeaan. Tammikuussa otin pidennykset pois ja menin joko luomuripsillä tai liimattavilla. Nyt otin ripsienpidennykset pitkästä aikaa takaisin ja pinnallista tai ei, tuntuu ihanalta! Ei tarvitse enää pelleillä ripsivärin kanssa.

Mielenkiinto meikkaamista kohtaan on noussut vuoden sisään aika paljon ja olen mieluusti kokeillut eri ratkaisuja. Aika pahoja meikkifeilejä on matkaan mahtunut, ja tässäpä jotain ennen-jälkeen kuvia. Varsinkin kulmien meikkaus ja meikkivoiteen sävyn valinta on ottanut askelta eteenpäin, vai mitä sanotte:

 

Aurinkopuuteria runsaalla kädellä :D
Aurinkopuuteria runsaalla kädellä 😀
Kivat kulmat :D
Kivat kulmat 😀

 

Moro! Valitsin viis astetta liian tumman meikkivoiteen
Moro! Valitsin viis astetta liian tumman meikkivoiteen
Niinkuin myös tässä
Niinkuin myös tässä

 

Silmäpusseja olisi vissiin edes voinut yrittää meikata piiloon
Silmäpusseja olisi vissiin edes voinut yrittää meikata piiloon
Viime vuonna
Viime vuonna

11375263_679926832108167_1930503931_n

Viime vuonna

 

Jälkeen (tänä vuonna)

peilikadessa

Mama meikkaa itseteossa 😀

Luonnollisempi huulimeikki arkena
Luonnollisempi huulimeikki arkena
Silmäpussit vieläkin, mutta ei ihan niin pahat
Silmäpussit vieläkin, mutta ei ihan niin pahat

14099724_144875125960953_1205926302_n

oriflamehuulipuna

Tänään

 

Huomaatteko tekin eron :D? Vieläkään en ole todellakaan mikään pro, mutta parempaan päin pikkuhiljaa.

 

Yritin muuten tänään ottaa videota ja osallistua 5-minuutin meikkihaasteeseen, mutta olin unohtanut laittaa kameran päälle hups. Joten jääköön toiseen kertaan. Muuten tämä päivä on ollut niin rento jotta, olin yökkärissä vielä 11.00 aikaan. Tänään synttärivieraaksi vielä, eilenkin käytiin yksillä synttäreillä. Kunnon Synttärisyyskuu kun kohta on jo miun ja minimiehenkin partyt.

 

Oletko itse kiinnostunut meikkaamisesta vasta aikuisemmalla iällä?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

 

Kommentit (17)
 1. Kyllä olen vasta nyt 🙂 Ensimmäisen ripsarin ostin vuosi sitten (25 vuotiaana) 😀 nyt tulee käytettyä viikoittain, ei joka päivä mutta.. Yläasteella äitin avustuksella laitettiin akne ihoa piiloon meikkivoiteella ja amikseen se muuttui joka päiväiseksi. Mut siihe se jäi ja sillä mentiin aika tosi kauan. Nyt jo löytyy puuteria, luomivärejä jne. Tosin edelleenkään en mittään kajaalia jne laittele mut vähä enemmän kun joskus ennen. Ja tulee sit hiuka rahaa upotettua hyviin toimiviin tuotteisiin 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   12.9.2016, 10:05

   Ohoh siulla menny ripsari-innostuksessa sit pitkään :). Joo miullaki tulee upotettua paljon enemmän rahaa nykyisin toimiviin tuotteisiin -ja myös välillä niihin ei toimiviin ja sit harmittaa kun menny raha kankkulan kaivoon 😀 :/.

 2. Mä olen kyllä meikannut ehkä seiskaluokalta saakka, mutta ehkä naturalimpaan suuntaan olen kyllä menossa 🙂
  Sun meikkileikki näyttää loistavalta, varsinkin tuossa viideksi alimmassa kuvassa! Vau!

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   12.9.2016, 10:06

   Mieki taisin aktiivisemmin alottaa seiskalla, tai no sillon lähinnä puuteria tai muuta vastaavaa :). Kasilla sitten reilummin, kajaalit ja kaikki 😀
   Kiitos <3, meikkileikkeily on kivaa ja mukava kuulla ,että harjoittelu alkaa hieman tuottaa tulostakin :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *