Meidän itsenäisyyspäivän aamupäivä

Meidän itsenäisyyspäivä alkoi väsyneissä merkeissä. Neiti heräili yöllä syystä x monta kertaa, voi huoh. Mies antoi onneksi miun pötkötellä hetken aamusta ja aamuhommiin kampesin 09 maissa.

 

Syötiin aamupalaa jonka jälkeen askarreltiin esikoisen kanssa vähän itsenäisyyspäivän lippuhommia. Piti vähän säätää; Meillä ei ollut pitkiä, puisia tikkuja johon laittaa lippuja kiinni, joten liimasin pilliin valkoisen paperin ja lipun siihen. Meillä ei ollut sopivaa maljakkoa tai muuta, joten kikkailtiin siinäkin. Päällystin pilttipurkin lehdellä johon liput laitettiin tököttämään. Ei mitään kauneinpia, mutta oli hauska väkräillä lapsen kanssa niitä. Esikoinen innostui vielä piirtämään hetken jotain miekka-ukkeleita.

Ollaan puhuttu ties miten kauan, että pitäisi käydä yhdessä kuntosalilla. Pitäisi, pitäisi, tiedättehän sen listan jolla vaan roikkuu asioita –mutta homma ei etene? Eilen sanoin miehelle, että huomenna mennään HETI aamupäivästä. Ja niinhän me tehtiin. Homma ei startannut kuitenkaan ihan hyvin. Sali, jonne mentiin ei ollutkaan auki. Manasin, että nyt on kohtalo tätä vastaan kun ennen tätäkin hommaa on käynyt pari vastoinkäymistä jotka estivät salille lähdön. No, meidän lätkällä pääsee yhdelle toisellekin salille ja se oli auki -jee!

 

 

 

Yleensä salilla ei ole ketään, mutta nyt siellä parveili ihmeen paljon muitakin. Annoin esikoiselle ohjelman puhelimesta ja hän katsoi sitä pukuhuoneessa. Vaihdeltiin miehen kanssa Taaperon vahtivuoroja liikkeiden lomassa. Tällä kertaa lapsia ei salin puolelle otettu, koska ihmisiä oli sen verran muitakin.

Tein osat liikkeistä kävellen Taaperon perässä salin käytävällä ja muutenkin piti vähän kikkailla. Mutta jes kun oli huippua!

Liikkeitä tein mm;

Askelkyykky+hauis käännöt, jalkaprässi, ylätalja, rinnalle veto+olkapäät.

Voin kertoa, että spagetti-kädet on hellänä!

Salin jälkeen käytiin kaupassa. Taapero nukahti autoon ja mies lähti käymään tankkaamassa. Oltiin siis hetki esikoisen kanssa kaksin kotona <3. Syötiin ja sälli piirsi vielä jotain ukkeleita ja harjoiteltiin numeroita. Ruuan jälkeen mies lähti lasten kanssa äitinsä luokse.

Mie olen yksin kotona ja leivoin miehen synttärikakkua. Kokeilin uutta reseptiä, jossa oli vaikka sun miten monta vaihetta. Saa nähdä millainen lopputuloksesta tulee. Imuroin, pyyhin pölyt ja moppasin. Nyt kirjoitan tätä.

Illalla on tarkoitus katsoa Linnan juhlia sekä syödä meksikolaista tacosalaattia. Joo, ei mitään perinteistä Suomi-ruokaa haha!

 

Oikein kivaa päivää ja onnea Suomi!

 

SEURAA MAMAA

Facebookissa / Instagramissa

 

Kommentit (1)
  1. Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon everyday.
    It’s always exciting to read through articles from other authors and use something
    from their sites.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *