MEIDÄN ISÄNPÄIVÄ

Jotenkin todella ihanaa, että joku on keksinyt juhlia Iskiä ja Äitejä. Antaa pientä juhlan aihetta viikonloppuun ja Iskät ovat ehdottomasti päivänsä ansainneet. Ilman omaa Iskää ei olisi minua, eikä ilman Tuomasta olisi meidän omaa pientä Eetu-rakasta <3.

Tässä kuvasia meidän Isänpäivästä!

englantilainenaamiainen

lakritsijuustokakku

Tein miehen toiveesta englantilaisen aamiaisen ja vein sen tarjottimella sänkyyn. Keittiössä kävi hieman jännitys kun paistelin kahdella eri paistinpannulla aamiaista, kahvit läikkyi lattialle, laitoin väärää juustoa leivälle ja kakun kuorrutteella kävi failit, mutta kaikki maistui mainolta joten mitäs pienistä hehe.

img_2056b

moloulkoilupuku

koira

Pitkän aamiaisen jälkeen mini katsoi pari Postimies Pate jaksoa (se on nyt niin IN että alkaa pursuta jo meiltä korvista ulos) jonka jälkeen lähdettiin ulos tsiimailemaan ja laskemaan mäkeä. Meidän Saajo-koirallakin on isänpäivä, hän on jo 7-lapsen Iskä!

paicallinen

Eetu meni päikkäreille ja mies nukahti söpösti pää miun polvelle painautuneena. Hihittelin mielessäni miten toinen on noin väskä ja koomasin sitten itsekin sohvalle minipäikkäreille. Lepäilyn jälkeen syötiin kalkkunarullaa itsetehdyillä ranskalaisilla ja salaatilla.

isanpaiva

kaurakeksit

Omalle Iskälle tehtiin minimiehen kanssa kaurakeksejä ja kortti. Käytiin porukoiden luona kahvilla ja viettämässä iltaa. Tänään on vielä tarkoitus käydä saunassa sekä katsoa sen jälkeen jotain sarjaa.

Oli oikein mukana isänpäivä ja onneksi olkoon vielä kaikille Iskille <3

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA /BLOGLOVINISSA

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *