Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID

Räväkkään luonteeseeni sopii voimakkaat huulipunat, joten erilaisia huulituotteita on tullut testailtua jonkinverran. Pinkki on pop punissa ja piristää kivasti neutraalia pukeutumista. Vaatteiden suhteen miusta on iän mukana tullut klassisempi ts.tylsempi haha!

Luin jostain blogista Maybellinen Vivid Matte Liquid punasta ja sopivasti sain LivBoxista punan testiin.

maybellinevividmatteliquid

maybellinehuulipuna

huulipunalakka

huulipunapuikkosavy20

Puteli on selkeän yksinkertainen ja aplikaattori on sopivan kapean mallinen, joten sillä on helppo ”piirtää” puna huulille. Koostumus tuntuu huulilla melko pehmeältä, vaikka tulos onkin matta. Joissakin mattapunissa nimittäin tuntuu kuin huulet menisivät ihan kuiviksi kökkeröiksi ja että puna oikein imisi huulet kasaan. Liquid on jotenkin pehmeämpi.

Pysyvyys on aika jees tuon hintatason tuotteesta. Jos syö,puna kyllä lähtee pois. Perushengaillessa säilyvyys kestää kauempaan. Kun huulipuna oli ollut vain hetken huulilla ja join vettä, punaa jäi lasiin. Parin tunnin päästä vettä juodessa punaa ei jäänyt lasiin, vaikka huulilla vielä tuotetta oli. Eli näkisin tuotteen vaativan hetken kuivumista ennen kuin se on täysin kiinnittynyt.

Plussaa ainakin hyvä aplikaattori ja pehmeys huulilla. Miinusta se, että kaipaisin vielä pidempää kestävyyttä. Mikäli pohjustuksen tekisi kunnolla, pysyvyyskin olisi tosin parempi. Mutta en aina muista tai jaksa tehdä pohjatyötä ihan tappin asti. Haluaisin hankkia jossain vaiheessa samasta sarjasta jonkun neutraalimman arkikäyttöön testiin.

vividmatteliquidpuna

pinklipstic

Tykkäätkö itse käyttää meikissä huulipunaa vai oletko enemmänkin kiillon ystävä?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

*Tuote saatu LivBoxissa

Kommentit (2)

  1. Sini

    Tuote on huulilakka, ei puna. Kannattaa käyttää sivellintä millä ottaa lakkaa ja rajaa sillä ensin huulet. Pinkki on enemmän kesäväri…

    • Tiina / Fit Fat Mama

      En ole ammattilainen tai pro tietäjä näissä meikkijutuissa joten kiitos täsmennyksestä :). Huulimeikillä voi värillä kuin värillä leikitellä läpi vuoden-pirteyttä pimeyteen 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.