MAYBELLINE THE NUDES LUOMIVÄRI

Kivaa lauantaita! Kirjoitin äsken pitkät pätkät postausta ja kone meni sammumaan sekä tekstit sen mukana mur. Uusi yritys! Käytiin äsken minimiehen kanssa kahdestaan kaupungilla ja hänen nukkuessa päiväunia huvitti tulla kirjoittelemaan. Lukija toivoikin enemmän meikkivinkkejä blogin puolelle ja tässä niistä yksi!

THENUDESMAYBELLINE

MAYBELLINETHENUDES

Bongasin Maybellinen The Nudes luomiväripaletin arvostelun Kauneus&Terveys lehdestä jossa se valittiin vuoden luomivärituotteeksi. Eikä suotta! Ihan älyttömän hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Luomivärejä paletissa on 12 eri sävyä ja ne ovat nimensä mukaan nudes-neutraaleja sävyjä.  Ostin paletin Helsingin reissulta ja videolla näytinkin tämän paletin jo, mutta nyt on aika erillisen postauksen.

Olen käyttänyt luomiväriä silmien meikkaamisen lisäksi myös kulmien tekoon. Kulmakarvatuotteita miulla on muitakin mm. Anastacia Dipbrown, mutta niin kulma kuin muissakin tuotteissa tykkään kokeilla eri juttuja. Ruskea on sopivan viileä sävyltään ja kulmavärisiveltimellä levitys on helppoa.

KOKEMUKSIAMAYBELLINENUDESPALETISTA

MAYBELLINENUDESPALETTI

Mustaa sävyä olen käyttänyt viistopäisellä siveltimellä silmien rajaamiseen johon tarkoitukseen se on huippu!

Tälläiselle ei-niin järjestelmälliselle ihmisille on ihan superjuttu miten monta sävyä on satavarmuudella siististi yhdessä paletissa, eikä montaa erillistä pikkuputelia pitkin poikin meikkipussia.

Hintaa tälläisellä on n. 17€ joten kuuluu myös genreen edullisia meikkejä. Ehdottomasti suosittelen! 🙂

LUOMIVÄRI

Viikonlopun suunnitelmat meni meillä uusiksi kun mies menikin ylitöihin ja suunnitellut treffit peruuntuivat. No ensi viikonloppuna sitten.

Muita edullisia meikkipostauksia löytyy mm. täältä; aurinkopuuteri,kulmaväripaletti, essence

Löytyykö siulta jo Maybellinen paletti? Kivaa viikonloppua <3

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA INSTAGRAMISSA

 

Kommentit (1)
  1. KAUNEUSKYSELY - Fit Fat Mama
    7.4.2017, 07:40

    […] MAYBELLINE THE NUDES LUOMIVÄRI […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *