Makuuhuoneen tauluseinä helposti ja halvalla

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

En ole mikään sisustajatyyppi. Itselläni ei ole sellaista monelle naiselle tyypillistä silmää, että haa: tuo sohva käy tuohon ja tuo väri mätsää tuohon. Olisi kivaa osata sisustaa, mutta pikemminkin stressaannun isoista kotiin liittyvistä mietinnöistä.

Sisustustaulut ovat helppo keino sisustaa: jos huomaa myöhemmin ettei natsaakaan; voi kehyksiin vaihtaa helposti uuden julisteen. Tein Desenion kanssa yhteistyössä uudistuksen meidän olohuoneeseen sisustustauluilla ja nyt yhteistyön merkeissä oli aika tuoda muutosta makuuhuoneeseen.

Sisustustaulut: helppo sisustuselementti myös tyypeille jotka ei osaa sisustaa. Näytän tässä postauksessa millainen muutos meidän makuuhuoneeseen tuli tauluseinän avulla, ja miksi valitsin juuri ne taulut Desenion todella laajasta valikoimasta.

Makuuhuoneen tauluseinä

Meidän makuuhuone on kodin huoneista yksinkertaisin. Seinä on valkoinen, sängyn päiväpeitto on valkoinen ja kalusteet ovat valkoisia/mustia. Halusimme makuuhuoneen olevan simppeli ja rauhallinen. Niin rauhallinen kuin mitä lapsiperheessä nyt voi olla.

Teemavärinä kotona on monessa kohtaa keltainen, mutta koin sen liian levottomaksi makuuhuoneeseen. Päätettiin miehen kanssa taulut yhdessä. Hänen ehtonaan oli ettei mitään vaaleanpunaista (harmi, väri oli käynyt niin hyvin ja vaaleanpunaisia seinäjulisteita deseniolla on vaikka mitä kauniita) eikä liikaa tekstitauluja.

Päädyttiin kompromisseihin; annoin hänelle tekstitauluista muutaman vaihtoehdon josta hän kertoi mistä ei ainakaan tykkää. Joten en valinnut sitä.

Katson Time to relax- taulua samalla tätä postausta kirjottaessa iltapuuhien jälkeen ja taulusta tulee jotenkin rauhallinen olo. Valitsemani tekstitaulun lisäksi yksi vaihtoehto oli myös sweet dreams sekä namastay in bed juliste joita harkitsin.

Toisen julisteen halusin olevan mustavalkoinen, jotta se mätsäisi raidallisiin tyynyihin. En osannut päättää Seeprataulun ja unisiepparin välillä, joten tilasin molemmat. Zebra-juliste on kaunis; pariskunta seeprat tavallaan halaa toisiaan. Se kuitenkin lopulta päätyi makuuhuoneen toiselle seinälle.

Mustavalkoinen Dreamcatcher eli unisieppari sopii makuuhuoneen tauluseinään kuin nakutettu. Unisiepparin ajatuksenahan on napata pahat unet. Lastenhuoneessa on oikea unisieppari, joten kivaa kun me aikuisetkin saatiin nyt oma sieppari julisteen muodossa suojelemaan unia. Mustavalkoisen lisäksi unisiepparijuliste on saatavilla myös hennon väritettynä jossa on ripaus vaaleanpunaisen ja ruskean sävyä.

Kolmas juliste on miehen valitsema. Kummatkin rakastetaan matkustamista ja yksi parhaista, rentouttavista näköaloista on ranta. Tämä White Sand Beach on sävyiltään erittäin rauhallinen ja taulua katsoessa muistaa matkustamisen fiiliksen kun upottaa paljaat jalat hiekkaan: parasta! Samantyylisiä, rauhallisia rantakuvia löysin myös beach -hakusanalla.

Helppouden lisäksi sisustustauluissa tykkään niiden edullisuudesta. Kodin sisustuksen suhteen olen aika pihi enkä halua maksaa mansikoita. Minkään desenion taulun hinta ei aiheuttanut itselle ”ai hitsi miten kallis” efektiä mitä moni sisustukseen liittyvä sivu itselle aiheuttaa.

Sellainen muutos, aika kiva vai mitä <3?

Kommentit (5)
 1. Apua 😀 Nyt jos sä haluut pitää taulut edelleen tuolla niin siirrät niiden reunat alkamaan samasta kohtaa kuin sängyn pääty ja asettelet keskelle seinää, ei niin että tuolla oikealla on enemmän tilaa. Ihan oikeessa oot, mitään silmää sulla ei ole

  1. Taidan jättää ihan noin, kaiken ei tarvitse olla täydellistä :).

  2. Kuka kommentoi näin?

   1. En tiedä yhtään, häntä ilmeisesti häiritsi niin paljon kun taulut eivät olleet hänen mielestään tarpeeksi symmetrisesti :D.
    Hänen ulosanti oli aika epäkohteliasta ja varmasti tarkoituksella halusi loukata. Miulle ihan sama, en ole mikään nipo sisustuksessa tai kodin suhteen, ei paljon omaa pyllyä kutita jos joku ei tykkää meidän kodin tauluista tai muusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *