Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Maaliskuun topit ja flopit

Hupsista heijjaa, huhtikuu vetelee jo viimeisiään, mutta otetaan silti kuukausikatsausta maaliskuuhun! Mitkä oli sen kuukauden TOP ja FLOP jutut.

Postauksista suosituimmat oli Ruokamenot yhteensä säästökuukauden aikana, Surkeat tuotteet x4 ja Lapsiperheen kaaos on ok.

Alkukuusta käytiin miehen ja Miinan kanssa Ikeassa ja Matkuksessa. Ajoitettiin menomatka päikkäriaikaan, mutta vauva heräsi alle tunnin jälkeen. Loppumatka meni sitten huuto/kitinä/välillä tyytyväisenä. Paikan päällä Miina oli niin mainio ja hyvällä tuulella <3. Oikein keimaili ja hymyili kaupoissa, hyvä shoppailukaveri <3. Ostettiin Ikeasta uusi sohva ja keittiöntuolit. Matkuksen puolelta itselle Adidaksen vaaleanpunaisen paidan ja Eetulle tuliaisen lelukaupasta. En muista ostinko edes muuta.

Flop osastoon kuuluu sairastelu. Ensin alkukuusta Eetu oli kuumeessa ja Miina nuhainen. Yöt oli katkonaisempia tukkoisuuden takia. Kun tukkoisuus meni ohi, niin Miinan nukutukset kesti muuten vaan sike pitkään kun hän lärpätteli, pyöri ja hyöri eikä meinannut millään asettua.

Kun lapsilla meni tauti ohi, niin se iski minuun. Heräsin yöllä järkkyyn hammaskipuun ja lämpöä oli yli 38. Mietin jo päässä kaikki kauhukuvat, että joudun juurihoitoon tai jotain muuta kamalaa. Kävin hammaslääkärissä jossa hampaat kuvattiin. Kaikki oli ok ja sanoi, että on ilmeisesti poskiontelontulehdus. Seuraavana päivänä kävin terveyskeskuksessa, jossa sanottiin ettei tulehdukseen asti ole mennyt. Kuume kesti muistaakseen kolmisen päivää ja yleinen paska olo pidempään.Mies oli just hitokseen töissä niinä päivinä. Voin kertoa, että veetutti. Vetelin särkylääkettä ja härrekuud tuntui kivalta kun tauti meni ohi.

Järjestettiin ystävälle yllärisynttärit <3. Leivoin kinuskikakun ja se onnistui tosi hyvin! Yleensä teen nimittäin juustokakkuja ja täytekakut menee ihan pieleen. Olin synttäreillä YKSIN ilman vauvaa, oli ihana keskittyä vain ystäviin ja itseensä.

Käytiin ensimmäisen kerran perheen kanssa ulkona syömässä. Lounaalla Teatteriravintolassa ja suosittelen; noutopöydästä alle 11e johon kuului ruoka, jälkkäri ja vielä kahvikin. 4vee söi ilmaiseksi. Vauva heräsi kesken kaiken, mutta Miina söi sitten hedelmäsössöään. Kuva ei anna oikeutta , ruoka oli tosi hyvää <3.

Floppiin että miulla oli pitkästä aikaa vähän blogikriisiä. Kirjoittelinkin aito vai ahdistunut bloggaaja kirjoituksessa asiasta ja sen jälkeen on ollut jotenkin kivempi kirjoittaa. Olin muutenkin ärsyyntyneempi ja ahdistuneempi aika monena päivänä.

Top juttua oli sairastellessa leffailta lasten kanssa. Tilattiin Viaplay jossa oli vaikka mitä kivoja lasten leffoja. Maa aikojen alussa oli pienenä miun yksi lemppari, nyt se oli kyllä aika tylsä. Peter Pan sen sijaan oli tosi kiva katsoa pitkästä aikaa.

Leppoisaa sunnuntaita <3

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

  1. Emma

    Miekin muistan ton Maa aikojen alussa -leffan, mutta lapsuuden jälkeen en ole sitä nähnyt 😀 onneksi paranitte taudeista, kuulostaa kurjala tuo kuumeilu 🙁

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Harmittaa ihan että katoin sen Maa aikojen alusta, meni lapsuuden muisto pieleen haha :D. Joo onneks meni sitten ohi, Äiti kun ei voi sairastaa -.- 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.