LOUNASLISTA HEINÄKUULLE

Miulla alkaa kohta kesäloma (miljoona hiphiphuraa huutoa) ja Eetu on koko heinäkuun poissa hoidosta. Loma tulee niin tarpeeseen ettette uskokaan. Minimies syö arkisin normaalisti päiväkodissa ruuan ja mie töissä, joten haluttiin suunnitella lounaslistaa heinäkuulle valmiiksi.

Tässäpä ideoita joita ajattelimme lounaaksi heinäkuussa;

KANAWOKKI

Wokkeja

  • Kanawokki
  • Jauhelihawokki
  • Lohiwokki

Gratiinia

  • Makkaragratiini
  • Jauhelihagratiini

Uusia perunoita ja kuitukalapuikkoja

Uusia perunoita ja seitä

Jauhelihakeitto

Kasvispyörykät ja muusi

Pinaattivelli

Pinaattiletut

Lohikiusaus

JAUHELIHAKEITTO

KATTAUS

Saa nähdä miten toteutuksen kanssa loppujen lopuksi menee. Lomalla varsinkin tulee sellaisia extempore juttuja tehtyä ja syötyä, mutta listaa voi toki hyödyntää päivällisinäkin.

Asiasta kukkaruukkuun, voi viude muuten että täällä uuden asunnon tietokonepisteellä on mukava kirjoittaa, kun on niin valoisaa. Entisessä kodissa kannettava oli rappusten alla jossa sai silmät kipeänä tihrustaa ruutua valon puutteen takia. Jännä miten sellainenkin vaikuttaa flowhon. Kannettava alkaa olla jo raivostuttavan hidas, mietittiin jos kesällä ostettaisiin ehkä Mac. Miulla ei ole koskaan ollut mitään omppulaitteita, saa nähdä miten yhteistyö alkaa sujumaan :D.

Miten te muut jotka olette normaalisti töissä, mutta kesän lomalla, ideoitteko lounaita valmiiksi vai elättekö hetkessä?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *