Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Louis Vuitton Totally MM

Ensimmäinen uutena ostettu ”vöttöseni” mieheni sanoja käyttäen oli Louis Vuittonin Favorite, pieni crossbodylaukku ja päätin heti sen jälkeen, että seuraava uutena ostettu tulee olemaan jokin isompi laukku. Pitkän säästö -ja tutkimisoperaation jälkeen marssin heinäkuussa Espalle ja ostin Louis Vuittonin Totallyn Damier Ebenenä MM-koossa. Laukku on ollut siis pari kuukautta käytössä, halusin kirjoittaa siitä vasta hetken testikäyttelyn jälkeen.

louisvuittontotallydamierebene

IMG_9303

Kriteereinä oli suuri, mutta ei liian suuri laukku johon mahtuu paljon tavaraa. Vetoketju oli myös ehdoton! Halusin helppohoitoisen materiaalin joten valitsin Ebenen. Nahkaosat on tummaa, käsiteltyä nahkaa joten laukun käyttämistä ei tarvitse pelätä sateellakaan. Totallya valmistetaan myös pienemmässä PM-koossa joka tuntui enemmän omalta itseltäni, mutta sen kokoisia laukkuja miulla on jo muutama, joten halusin päättää fiksummin ja valita yksilön johon mahtuu oikeasti paljon tavaraa. Päivinä, jolloin ajan suoraan töistä salille, nappaan Totallyn. Siihen mahtuu salikamat mainiosti.

IMG_9314

Pikku ja isosiskolaukku 🙂

IMG_9188

Laukku on helppo kantaa olalla ja sivulla olevat taskut ovat laukun huippeus ja erikoisuus, mitä ei monessa muussa laukkumallissa ole. Totally oli Budapestin reissussa mukana ja siellä osoitti monipuolisuutensa ja helppoutensa kaupunkikäytössäkin. Pyörällä ajaessa olalla kannettava laukku ei ole helpoin, mutta paksut olkahihnat ovat helpommat kuin esim. neverfulin kapeat.

Tällä kertaa halusin painottaa laukku-arvostelun videomuotoon, niin ne lukijat joita asia kiinnostaa, saavat enemmän irti kun saan näytettyä veskaa ”livenä”.

Kiva aloituskuva ja pahoittelut sotkut taustalla, mutta laukkuhan se pääasia tässä on. Kuvasin videon perjantai aamuna. Katossa roikkuu vintage keepall tuulettumassa, hankin sen juuri synttärilahjaksi itelleni.

Voin ehdottomasti suositella Louis Vuittonin Totallya <3.

Hyvää viikonloppua, meillä oli tänään Eetun 2-vee partyt joista myöhemmin postausta :).

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (15)

 1. tirppa

  kaksi kysymystä mitkä häiritsevät joka postauksessa, miksi hiuksesi ovat joka kuvassa likaisen ja rasvaisen näköiset, ja ihosi niin vanhan näköinen?

  • TiinaFitfatmama

   Vai niin, pesen hiukset joka toinen päivä joten todellakaan eivät ole joka postauksessa likaiset :). Miulla on ihon kunto huonontunut, ja sen kyllä tiedostan itsekin etten ole mikään vauvanpylly naama,mutta toivottavasti siun iltaa piristi tulla asiasta huomauttamaan.

  • M23

   Älä välitä ikävästä kommentista, näytät ihanalta

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos M23 <3

  • Marra

   Järkyttävää miten töykeitä osa ihmisistä osaa olla. Enkä myöskään ymmärrä, että vaikka hiukset olisivatkin likaiset, niin ketä voi häiritä niin suunnattomasti että asiasta pitää erikseen huomauttaa. Herkempi voi ottaa itseensä pahastikkin.

   Toivokaamme kuitenkin että ko. kommentoijan mieli on nyt hyvä kun pääsi sanomaan asiasta. 🙂

   Kaunis olet Tiina!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Joo jotkut osaa, netin kautta on niin helppo tulla laukomaan :D. Niimpä, toivottovasti henkilö tuli nyt iloiseksi kun julkaisin kommentin :D.

   Kiitos <3

 2. Jenna

  Näytät todella hyvältä! Ja nuo LV:n laukut sopivat sinulle, täytyy varmaan itsekin pistää säästötili pystyyn tuollaiselle laukulle ? Näyttää kätevältä.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Jenna, piristi :). LV:t on kyllä loistavia, suosittelen ehdottomasti :). Käy moneen tyyliin, eivät ole liian ”posh” eivätkä myöskään liian raffeja 🙂

 3. Milla

  Ihana postaus ja vaikuttaa hyvältä laukulta! Miulla on MK:lta se pinkki zip jet set tote (vai mikä olikaan:)), joka muistuttaa tuota tosi paljon. Varmaan ”pikkasen” mallia otettu Korssin tyyliin, mutta siinäkin on erittäin näppärät sisätaskut + ulkotaskut. Avaimille laukussa oleva nahkanauha lukolla on hirmuisen näppärä, ei tartte kun nykästä ja avaimet on jo kädessä. 🙂 Harmi ettei LV:llä ole tuossa mallissa itseäni miellyttäviä värejä tai kuoseja, mutta siulle tuollainen hillitty kuosi sopii hyvin! Näyttää hyvältä kun muuten tyyli on suht klassinen ja hillitty. 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Niin tai oikeastaan Mk on matkinu Lv:tä :D. Mutta hyvä malli joka tapauksessa :).Tote malleissa on itseasiassa myös empire-nahkaisia versioita, ne vois sopii siulle! Mutta niiden hinnat on canvas-laukkuihin verraten ihan överisti :// Tote mallisena nimittäin tykkäisin mustassa nahassa itekin :). Kiitos Milla 🙂

  • Milla

   Joo, just sitä meinasinkin et Kors on ottanu mallia tuosta. 😀 Sillähän on muitakin laukkuja ja kenkiä, jotka muistuttavat muiden suunnittelijoiden tuotteita erittäin paljon. Varmaan tuo miulla oleva ja se Korssin ruutukuosi ovat räikeimpiä, muistaakseni oli joku Celineltäkin selkeästi kopsattu laukkumalli tullu MK:n valikoimiin. Pitää muuten tsekata nuo nahkavaihtoehot, kalliimpiahan ne on, mutta itse en välitä nuista canvas-laukuista niin mukava et saapi nahkaisinakin. 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Merkkivalmistajilla on valitettavan paljon sitä muiden matkimista, on varmaan Vuittonikin ottanut johonkin mallia jostain :/. Ne nahkaiset on kyllä ihania ja edullisemmin saa second handina 🙂

 4. H

  Hei, paljon tämä ihanuus maksoi? 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Moi, Louis Vuitton germany googleen niin löytyy sivut jotka vastaa Suomen hintoja :). En mielellään blogiin kirjoita hintoja..suosittelen kyllä Totallya, todella monipuolinen laukku :)!

 5. LONGCHAMP NÉO LARGE – Fit Fat Mama

  […] mainitsinkin, että myin miun Totallyn. Huomasin sen jäävän monesti hyllyyn nököttämään, pyörällä kulkiessa kun crossbody […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.