Lihansyöjä testaa: Mifu curry hunaja sis.reseptin

Lihansyöjä testaa tällä kertaa Mifun curry-hunajasuikaleita. Olin syönyt noita joskus aikoja sitten mutta tällä kertaa tein päästä myös nopean reseptin.

Mifun curry-hunajasuikaleet imitoivat kanaa. Ulkonäkö on kanansuikaleisiin viittaava,mutta koostumus erilainen. Kuvailisin Mifusuikaleita hieman pehmeäksi kumiksi -hyvällä tavalla. Ei se vertoja kanalle vedä mutta paljon hyviä puolia myös. Paistaminen on nopeaa eikä tarvitse ainakaan pelätä sitä,että jäisi raa’aksi. Jotenkin kanaa paistaessa itsellä on aina pieni pelko,että jääkö sisältö raa’aksi tai toinen vaihtoehto on sitkeä kuivaksi korpuksi paistaminen.

Nälkää mifu tai muutkaan vegeproteiinit ei itsellä kyllä pidä. En tiedä pitäisikö ruokaan lisätä sitten mukaan jotain hyviä rasvoja tai mikä olisi ratkaisu.

Tässä simppeli resepti nopeaan Mifu-pastaan.

Tarvitset

Mifu curry-hunaja yhden paketin

1 sipuli

1 paprika

n. 2tl currya

Pari tippaa sitruunamehua

2,5 dl juustokermaa

Pilko sipuli ja paprika mahdollisimman pieneksi. Meillä lapset ei tykkää jos ruuassa on kasviksia joten pyrin pilkkomaan paprikat mahdollisimman mineiksi.Pannulle tilkka öljyä ja paistele sipulia,paprikaa+mausteita hetki. Lisää joukkoon n. 1dl vettä ja anna paprika-sipulisössön pehmentyä. Kun vesi on haihtunut lisää mifusuikaleet ja juustokerma. Paistele hetki ja tarjoile pastan kanssa.

Mifusuikaleet voi laittaa paistumaan paprika-sipulien kanssa mikäli tahtoo suikaleisiin paistopintaa. Itse rehellisesti unohdin laittaa eka mifut mutta hyvä tuli noinkin :D.

Lapsille markkinoin tuon kanapastana. 2-vuotias söi ihmeen kiltisti, 6-vee söi hieman epäillen ja kana maistui vähän oudolta kuulemma. Mutta heidän nirsoiluunsa nähden olen positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin maistui.

Suosittelen kokeilemaan 🙂

Lue myös

Lihansyöjä testaa: Tofuruoka joka maistui lapsillekin

Lihansyöjä testaa: Vegejogurtit joita EN osta uudelleen

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *